Van Speijkstraat 123 HS - Amsterdam

Price   € 1.400 p.m. ex.  

Rented

Description

van Speijkstraat 123 HS

Gelegen in Stadsdeel West direct om de hoek met de Admiraal de Ruijterweg. Op steenworp afstand zijn verschillende supermarkten gelegen, zoals de Albert Heijn en de Aldi. Daarnaast zijn er verscheidene horecagelegenheden op loopafstand waaronder tevens de populaire Foodhallen.

Indeling:
Via de eigen voordeur staat u in het portaal van de woning. Aan de voorzijde van het appartement is de lichte ruime woonkamer gesitueerd.

Aan de achterzijde is de keuken gelegen. De keuken is nieuw en voorzien van inbouwapparatuur. Hier heeft u meer dan voldoende ruimte om een eettafel te plaatsen en een fijne woonkeuken te creëren. Vanuit de woonkeuken kunt u middels openslaande deuren de ruime tuin in.

Het appartement beschikt over één ruime slaapkamer, ideaal voor een stel dus. Ook vanuit de slaapkamer kunt u via openslaande deuren de tuin betreden.

De badkamer is gelegen in het midden van de woning en voorzien van douche, toilet en wastafel.

Aan opbergruimte in deze woning geen gebrek, er zit namelijk een zeer ruime kelder onder het appartement. Deze kunt u bereiken via een deur in de woonkamer. In deze kelder bevindt zich tevens wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
- Huurprijs: € 1.400,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden;

Details

Price
€ 1.400 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1924
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
50m²
Other surface
50m²
Volume
280m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
In residental area
Garden
Backyard
Backyard
5×10cm

Location

[ { "address": "Van Speijkstraat 123", "zipCode": "1057 GT", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3698307, "lng": 4.8600541 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?