Van Speijkstraat 159 -2 - Amsterdam

Price   € 1.250 p.m. ex.  

Rented

Description

Van Speijkstraat 159-2

Gelegen in Stadsdeel West direct om de hoek met de Admiraal de Ruijterweg. Op steenworp afstand zijn verschillende supermarkten gelegen, zoals de Albert Heijn en de Aldi. Daarnaast zijn er verscheidene horecagelegenheden op loopafstand waaronder tevens de populaire Foodhallen.

Indeling:
Middels het gezamenlijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de tweede verdieping. U treedt binnen in de hal van waaruit elk vertrek te bereiken is. De lichte woonkamer loopt van de voorzijde door in de eetkamer aan de achterzijde. Middels openslaande deuren is er vanuit de eetkamer toegang tot het balkon dat op het westen gelegen is. De keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, vier pits gaskookplaat en een koelkast. Tussen de eetkamer en de keuken in is de badkamer gesitueerd, tevens aan de achterzijde, die voorzien is van een douche en wastafel. Separaat toilet.

De slaapkamer is aan de voorzijde van het appartement gesitueerd, te bereiken vanuit de hal. Vanuit de hal is er een kast toegankelijk met de aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
- Huurprijs: € 1.250,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Minder geschikt om te delen.

Details

Price
€ 1.250 p.m. ex.
Service charges
€ 25
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1924
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
65m²
Volume
185m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Van Speijkstraat 159", "zipCode": "1057 GZ", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3710964, "lng": 4.8598476 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?