Van Tuyll van Serooskerkenweg 16 hs - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Thans bieden wij dit vierkamerappartement van ca. 60m2 op de van Tuyll van Serooskerkenweg in Amsterdam-Zuid aan. Het appartement is gelegen in een rustige buurt nabij de Stadionweg.

Indeling:
Wanneer u het appartement binnen gaat staat u in de hal. Vanuit hier loopt u de woonkamer die voorzien is van een en suite. Het achtergedeelte wordt beschouwd als slaapkamer. Het is een lichte voorkamer door de grote raampartij aan de voorzijde waar vandaan u uitkijkt op de van Tuyll van Serooskerkenweg.

De achterzijde dient als slaapkamer. Er zit een schouw in de kamer en een open kast in de kamer. Vanuit deze kamer kunt u de tuin in lopen middels dubbele deuren.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning. Deze is voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, oven en koelkast. Tevens kunt u hier de wasmachine plaatsen.

Naast de keuken, tevens aan de achterzijde is nog een kleinere kamer gesitueerd die eventueel ook als slaapkamer kan dienen. De badkamer is in het midden van de woning gesitueerd en is voorzien van douche en wastafel.

Tot slot is er aan de voorzijde nog een extra kleinere kamer gelegen die tevens kan dienen als een studeer/kantoorruimte.

Ligging:
Het appartement ligt in het zeer gewilde stadsdeel Zuid en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wat betreft het openbaar vervoer zijn er diverse bus- en tramverbindingen op loopafstand bereikbaar. Zo bieden tram 16 en 24 een uitstekende verbinding naar het centrum toe. Verder ligt metrostation Amstelveenseweg nabij en is treinstation Amsterdam Zuid snel te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10.
De Stadionbuurt geldt als een rustige buurt met goede voorzieningen. Zo zijn er in de buurt winkels voor de dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen en zijn er diverse horecagelegenheden.

Bijzonderheden:
- Twee maanden borg;
- Eenmalig €193,60 administratiekosten;

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1906-1930
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
60m²
Volume
156m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Energy label
C
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard

Location

[ { "address": "Van Tuyll van Serooskerkenweg 16", "zipCode": "1076 JL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3449218, "lng": 4.8631708 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?