Van Tuyll van Serooskerkenweg 16 hs - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Thans bieden wij dit vierkamerappartement van ca. 60m2 op de van Tuyll van Serooskerkenweg in Amsterdam-Zuid aan. Het appartement is gelegen in een rustige buurt nabij de Stadionweg.

Indeling:
Eigen entree vanuit de portiek op de begane grond. Tochtportaal met aansluitend de hal. Lichte woonkamer en suite die aan de achterzijde middels openslaande deuren toegang geeft tot de tuin. In deze tuin is er een separate schuur.

Naast de woonkamer is aan de straatzijde een slaapkamer gesitueerd. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde en vanuit deze kamer is de badkamer toegankelijk die voorzien is van een douche en wastafel. Toilet is separaat en vanuit de hal toegankelijk. De dichte keuken is tevens aan de achterzijde gesitueerd en voorzien van een koelkast, vaatwasser, vier pits gaskookplaat en een combimagnetron.
Door de woning ligt een nette laminaat vloer. Verwarming en warme water geschiedt middels een cv combiketel.

Ligging:
Het appartement ligt in het zeer gewilde stadsdeel Zuid en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wat betreft het openbaar vervoer zijn er diverse bus- en tramverbindingen op loopafstand bereikbaar. Zo bieden tram 16 en 24 een uitstekende verbinding naar het centrum toe. Verder ligt metrostation Amstelveenseweg nabij en is treinstation Amsterdam Zuid snel te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10.
De Stadionbuurt geldt als een rustige buurt met goede voorzieningen. Zo zijn er in de buurt winkels voor de dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen en zijn er diverse horecagelegenheden.

Bijzonderheden:
- Twee maanden borg;
- Eigen aansluitingen voor gas/ water/ elektra

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1906-1930
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
60m²
Volume
156m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Energy label
C
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
10m², 330×300cm
Shed
Free standing, wood

Location

[ { "address": "Van Tuyll van Serooskerkenweg 16", "zipCode": "1076 JL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3449218, "lng": 4.8631708 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?