Van Tuyll van Serooskerkenweg 16 II - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Van Tuyll van Serooskerkenweg 16-2

Thans bieden wij dit driekamerappartement van ca. 60m2 op de van Tuyll van Serooskerkenweg in Amsterdam-Zuid aan. Het appartement is gelegen in een rustige buurt nabij de Stadionweg.

Indeling
Middels het gezamenlijke trappenhuis betreedt u het appartement op de tweede verdieping. Bij binnenkomst staat u in de hal, welke toegang biedt tot alle ruimtes. Wie direct rechts afslaat de hal in betreedt de eerste slaapkamer aan de voorkant van het appartement. Wie links afslaat vindt aan zijn linkerhand de doorzon woonkamer. Middels de openslaande deuren in de woonkamer betreedt u het balkon. De keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is eenvoudig. Ook vindt u aan de achterzijde de tweede slaapkamer (let op; deze kamer is beter geschikt als studeer/kastenkamer). Tevens komt u vanuit de hal in de badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet. Ook zit hier de wasmachine aansluiting.

Ligging
Het appartement ligt in het zeer gewilde stadsdeel Zuid en is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wat betreft het openbaar vervoer zijn er diverse bus- en tramverbindingen op loopafstand bereikbaar. Verder ligt metrostation Amstelveenseweg nabij en is treinstation Amsterdam Zuid snel te bereiken. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de ringweg A10. De Stadionbuurt geldt als een rustige buurt met goede voorzieningen. Zo zijn er in de buurt winkels voor de dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen en zijn er diverse horecagelegenheden.


Bijzonderheden
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Kale huurprijs €1.500,- excl. G/W/L;

Huurprijs
€1.500,- excl. G/W/L

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1906-1930
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
60m²
Volume
170m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Hot water
Geyser rent

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Van Tuyll van Serooskerkenweg 16", "zipCode": "1076 JL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3449158, "lng": 4.8631761 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?