Van Woustraat 3 -1 - Amsterdam

Price   € 1.250 p.m. ex.  

Rented

Description

Van Woustraat 3-1

Gelegen midden in de Pijp bieden wij dit appartement te huur aan. Op loopafstand vindt u het prachtige Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt ligt om de hoek. In de directe omgeving zijn meerdere trendy horeca gelegenheden te vinden, waar u overdag en ’s avonds terecht kan. Zo ligt de van Woustraat in het verlengde van de bekende Utrechtsestraat waar meerdere cafés en hippe kleding/woonwinkels te vinden zijn. Op de fiets bent u binnen 5 minuten op het Leidseplein. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo zijn er verschillende tramhaltes in de omgeving. Tram 4 brengt u zo van Amsterdam Centraal naar de van Woustraat.

De indeling van het appartement is als volgt:

U betreedt het appartement middels een statige entree welke toegang biedt tot de eigen entree van de woning. Na een tochtportaal bereikt u de hal met de toegang tot de woonkamer en-suite. Het woongedeelte is aan de straatzijde gesitueerd, het achtergedeelte is te gebruiken als slaapkamer. De kamer en-suite beschikt over authentieke details als glas-in-lood alsmede ornamenten plafonds.
De dichte, eenvoudige keuken is aan de achterzijde gesitueerd en heeft toegang tot het terras van circa 11 m2 gelegen op het oosten.
Naast de keuken is de badkamer gesitueerd en is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Maximale huurperiode is 24 maanden met twee maanden waarborgstelling. De genoemde huurprijs is exclusief gas/ water en elektra.

Neem voor een afspraak gerust contact met ons kantoor op zodat wij u ter plaatse een en ander nader aan u kunnen toelichten.

Details

Price
€ 1.250 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1881
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
69m²
Volume
210m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating, Gas heater
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area

Location

[ { "address": "Van Woustraat 3", "zipCode": "1074 AA", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3575387, "lng": 4.8995686 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?