Van Woustraat 3 -2 - Amsterdam

Price   € 1.750 p.m. ex.  

Rented

Description

Van Woustraat 3-2

Ruim en licht driekamer appartement van circa 71 m2 op de tweede verdieping met een ruime zolderkamer van circa 20 m2 op de zolderetage.

Gelegen midden in de Pijp. Op loopafstand vindt u het prachtige Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt ligt om de hoek. In de directe omgeving zijn meerdere trendy horeca gelegenheden te vinden, waar u overdag en ’s avonds terecht kan. Zo ligt de van Woustraat in het verlengde van de bekende Utrechtsestraat waar meerdere cafés en hippe kleding/woonwinkels te vinden zijn. Op de fiets bent u binnen 5 minuten op het Leidseplein. De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo zijn er verschillende tramhaltes in de omgeving. Tram 4 brengt u zo van Amsterdam Centraal naar de van Woustraat.

De indeling van het appartement is als volgt:
U betreedt het appartement middels een statige entree welke toegang biedt tot de gedeelde opgang. De entree van het appartement is op de tweede verdieping. Op deze verdieping heeft u een kamer en suite met glas in lood deuren en ornamenten plafonds, die de woning een chique uitstraling geven. Aan de achterzijde is over de volle breedte van de woning een balkon te bereiken die op het oosten gelegen is. Aan de voorzijde is een tweede balkon gesitueerd. De open keuken is aan de achterzijde van de woning. In de keuken de toegang tot de badkamer welke voorzien is van een ligbad, toilet en een wastafel. In de badkamer is tevens de aansluiting voor de wasmachine geplaatst.
De kamer aan de voorzijde geeft toegang tot de zijkamer die tevens als slaapkamer gebruikt kan worden.

Door het appartement ligt een keurige laminaat vloer. De verwarming en het warme water geschiedt middels een cv combiketel.

Op de zolder etage is een aparte kamer met een interne trap naar de vliering. In deze kamer bevindt zich tevens een separaat toilet met fontein en een pantry.

Een fraai appartement wat zeker de moeite van een bezichtiging waard is.

Details

Price
€ 1.750 p.m. ex.
Service charges
€ 45
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1881
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
91m²
Volume
275m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
2

Energy

Energy label
D
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Intergas (Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Van Woustraat 3", "zipCode": "1074 AA", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3575387, "lng": 4.8995687 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?