Vechtstraat 132 -2 - Amsterdam

Price   € 1.505 p.m. ex.  

Rented

Description

Vechtstraat 132-2

In de Rivierenbuurt in Amsterdam bieden wij dit 3-kamer appartement aan van circa 52 m2 op de tweede verdieping. Op loopafstand bevindt zich het Martin Luther Kingpark. Bij menig Amsterdammer wel bekend aangezien de jaarlijkse ‘Parade’ met een rondreizend theatergezelschap hier ieder jaar plaatsvindt.

Ligging:
Op loopafstand vindt u de Rijnstraat waar zich verschillende horeca gelegenheden en winkels bevinden. Via tram 4 en 12 bent u zo in het centrum van Amsterdam. Daarnaast bent u met de auto binnen 5 minuten op de ring A10 of snelweg A2.

Indeling:
Middels gemeenschappelijk trappenhuis entree op de tweede verdieping. Hal van waaruit de vertrekken te bereiken zijn. Ruime en lichte L-vormige woonkamer aan de straatzijde met een open keuken. Deze vernieuwde keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Aan de achterzijde bevindt zich de hoofdslaapkamer met een tweede slaapkamer daarnaast. Vanuit beide kamers heeft u toegang tot het balkon dat op het westen gelegen is.

De badkamer is in het midden van de verdieping gesitueerd en is voorzien van een douche, wastafel, handdoekradiator en toilet. De woning is voorzien van een nette laminaat vloer.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Geheel gerenoveerd appartement;
- Geschikt om te delen;
- Huurprijs € 1.505,- excl. G/W/L.

Details

Price
€ 1.505 p.m. ex.
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1935
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
52m²
Volume
135m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Vechtstraat 132", "zipCode": "1079 JR", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3426469, "lng": 4.907456 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?