Vechtstraat 132 hs - Amsterdam

Price   € 1.400 p.m. ex.  

Rented

Description

Vechtstraat 132hs

In de Rivierenbuurt in Amsterdam bieden wij dit 3-kamer appartement aan van circa 55m2. Op loopafstand bevindt zich het Martin Luther Kingpark. Bij menig Amsterdammer wel bekend aangezien de jaarlijkse ‘Parade’ met een rondreizend theatergezelschap hier ieder jaar plaats vindt.

Indeling:
Het appartement is gelegen op de begane grond. Via de eigen voordeur staat u in de hal van het appartement. Er ligt in het gehele appartement een lichte laminaatvloer.

De woonkamer met open keuken is gelegen aan de voorzijde van het pand. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, combi-magnetron, koelkast met vriesvak en vier-pits gascomfort.

De twee slaapkamers zijn beide gelegen aan de achterzijde. Het zijn twee goede slaapkamers waar in beide zeker een twee persoonsbed in past.

De badkamer is gelegen in het midden van de woning. Het is een moderne badkamer met douche, wastafel en handdoekradiator.

Aan de achterzijde van het appartement is een ruime tuin gelegen waar u heerlijk kunt zitten in de zomer. Achterin de tuin is een schuur gelegen die ook bij het appartement hoort.

Ligging:
Op loopafstand vindt u de Rijnstraat waar zich verschillende horeca gelegenheden en winkels bevinden. Via tram 4 en 12 bent u zo in het centrum van Amsterdam. Daarnaast bent u met de auto binnen 5 minuten op de ring A10.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Geheel gerenoveerd appartement;
- Geschikt om te delen;
- Huurprijs €1400,- excl. G/W/L.

Details

Price
€ 1.400 p.m. ex.
Service charges
€ 19
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1935
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
55m²
Volume
135m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
In residental area
Garden
Backyard

Garage

Location

[ { "address": "Vechtstraat 132", "zipCode": "1079 JR", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3426739, "lng": 4.9074557 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?