Vierwindenstraat 133 - Amsterdam

Price   € 475.000 k.k.  

Sold

Description

Een prachtige gelegen appartement voorzien van een lift en parkeerplaats in het centrum van Amsterdam, stil en verkeersluw, in een historische omgeving op een steenworp afstand van de Jordaan, de Haarlemmerdijk en het Prinseneiland. Het appartement van 61 m² met terras van 7 m² ligt bijna aan het einde van de Vierwindenstraat.

Indeling
Achter de eigen voordeur op de derde etage bevindt zich de hal welke alle vertrekken met elkaar verbindt: de praktisch ingedeelde woonkamer met open keuken, alsmede de badkamer voorzien van ligbad met douche, wastafel en toilet.
Vanuit de woonkamer en de slaapkamer is het terras bereikbaar met prachtig weids uitzicht over het water van de Realengracht en het Prinseneiland. Alles is uitstekend onderhouden. De wanden en plafonds zijn gestuukt. Alle bewoners van het Touwenterrein, en alleen zij, kunnen gebruik maken van de binnentuin, de fietsenstalling en het zonnige terras aan de kade van de Realengracht.
Kortom, een TOP appartement op een prachtlocatie.

Ligging
Het appartement maakt deel uit van het Touwenterrein, een verstilde locatie in het historische centrum van Amsterdam, gelegen op Realeneiland. Dit eiland is één van de drie Westelijke eilanden die samen ''de Gouden Reael'' vormen. De eilanden zijn met elkaar verbonden via houten ophaalbruggen. Een bijzonder plekje in Amsterdam, een dorp midden in de historische binnenstad. Fraaie pakhuizen, kleine scheepswerven, jachthavens, ateliers en galeries dragen bij aan een boeiende woonomgeving en een ongedwongen sfeer.

Het appartement is gelegen op loopafstand van de Jordaan, de Haarlemmerdijk en het Westerpark. Dat betekent een groot aanbod aan winkels, markten, cafés, restaurants en zelfs bioscopen. Ook op sportief gebied zijn er in de directe omgeving allerlei mogelijkheden. Er zijn diverse bus- en tramhaltes op loopafstand te vinden en het station Amsterdam Centraal is dichtbij.

Grond
De woning is gelegen op gemeentelijke voortdurende erfpachtgrond. De canon bedraagt € 3.199,- per jaar en het huidige tijdvak loopt tot 30 september 2058.

VvE
De woning maakt deel uit van een actieve VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 125,- en bevatten o.a. bijdragen voor de opstalverzekering en het meerjarenonderhoudsplan. De administratie wordt verzorgd door VvE Beheer Amsterdam. Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar.

Technische installaties
Een individueel gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie (HR) met warmwatervoorziening (bouwjaar 2010) en een mechanische ventilatie-installatie.

Bijzonderheden
- NEN2580 meetcertificaat aanwezig
- (voorlopig) energielabel A
- 2-kamerappartement van 61 m²
- terras van 7 m² op het zuiden
- voorzien van een lift
- vloerverwarming met ruimtethermostaten in woon-, slaap-, en badkamer
- terras aan de kade met ligplaats voor een boot
- gelegen op Realeneiland, nabij Haarlemmerdijk, Jordaan en Westerpark
- actieve en gezonde VvE
- complex is gebouwd omstreeks 2010

Details

Price
€ 475.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
2010
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Protected town view, Elderly accessible, Special needs accessible

Surface and volume

Living surface
61m²
Volume
159m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv, Elevator

Energy

Energy label
A
Isolation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing, Partial insulated glazing, Attached window, Fully isolated, No cleft, Eco-build, no_isolation
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(2010, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, In town center, In residental area, Clear view, Open location, Near waterway

Garage

Garage type
Indoor, Car park

Floor plans

Location

[ { "address": "Vierwindenstraat 133", "zipCode": "1013 LA", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3876178, "lng": 4.8866194 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?