Voormalige Stadstimmertuin 2 B - Amsterdam

Price   € 1.325.000 k.k.  

Sold

Description

Voormalige Stadstimmertuin 2B

Wij zijn trots en verheugd u de mogelijkheid te kunnen bieden om een riante loft te verwerven op een unieke, historische locatie in Amsterdam. In het voormalig Joods Lyceum, gelegen tussen Carré en het Amstel Hotel, vrijwel aan de Amstel, worden tien appartementen gerealiseerd met een woonoppervlakte variërend van 138 m2 tot 412 m2. Hier geniet u van het beste dat de stad u heeft te bieden in een kleinschalig en zeer exclusief appartementencomplex, waar u een droomappartement kunt realiseren in het bruisende Amsterdam.

Omdat wij ervoor hebben gekozen om de appartementen casco op te leveren, heeft u de vrijheid om uw toekomstige woonruimte met behulp van een (interieur-) architect naar eigen smaak en inzicht gestalte te geven en af te bouwen. De indelingen zoals zichtbaar op de artist-impressions zijn gemaakt conform de verleende omgevingsvergunningen. Het is dan ook niet mogelijk deze indelingen te wijzigen of constructieve wijzigingen aan te brengen.

Indeling:
Deze woning is gelegen rechts op de begane grond en heeft een woonoppervlak van 199 m2. Samen met de twee bovengelegen appartementen deelt deze woning een eigen trappenhuis met lift. Daarnaast is er voor dit appartement nog een tweede entree aan de zijkant van het pand. De woning strekt zich geheel van de straat- tot de achterzijde van het pand.

De ruime woonkeuken met mogelijkheden tot riant vrijstaand eiland, beschikt aan de achterzijde over openslaande terrasdeuren. De eetkamer is gelegen op het Zuiden, waardoor er een grote hoeveelheid daglicht naar binnen schijnt. Aangrenzend aan de keuken is een bijkeuken gepland waar men de wasmachine en droger kan plaatsen.

Dit appartement heeft de grootste tuin van het Lyceum en deze meet maar liefst 145 m2. Tevens heeft dit appartement als enige een achterom. Zo kan men vanaf de straat, buitenom de tuin bereiken.De woonkamer is gelegen aan de straatzijde van het appartement. De 2 grote raampartijen en de enorme hoogte van het plafond van circa 4,5 meter zorgen voor een uniek loft gevoel. In de woonkamer is het mogelijk een gashaard te realiseren waardoor net dat beetje extra sfeer wordt gecreëerd.

Ook bij dit appartement is er een entresol vergund van 44m2, te bereiken via de trap in het midden. De entresol dient door de koper uitgevoerd te worden in staal. De entresol is uitermate geschikt voor het realiseren van de master bedroom, eventueel met badkamer. Op de begane grond treft u een extra kleinere kamer van circa 6,5 m2. Deze kamer is ideaal als kinder-of studiekamer en te bereiken via de hal bij de entree.

Let op; interne casco oplevering, we schetsen u hier de reeds vergunde mogelijkheden, u kunt dan ook geen rechten ontlenen aan impressies die een indicatie van de mogelijkheden geven.

Bereikbaarheid:

Het Lyceum ligt temidden van vele high-lights van Amsterdam. Carré, het bekendste theater van Amsterdam, ligt op nog geen driehonderd meter lopen van het Lyceum. Het internationaal bekende luxueuze Amstel Hotel is praktisch om de hoek en het wereldberoemde museum de Hermitage is vanaf uw appartement lopend te bereiken binnen vijf minuten.

Het Lyceum heeft een uitstekende aansluiting op het openbaar vervoer. Vanaf Weesperplein vertrekken diverse metrolijnen, ondermeer naar Amsterdam Centraal. Met de auto bent u via de Wibautstraat in minder dan tien minuten op de A10 en in 20 minuten op Schiphol.

In de omgeving van het Lyceum treft u een rijk en gevarieerd aanbod van winkels, speciaalzaken en gezellige horecagelegenheden aan. Dit alles maakt het Lyceum tot een zeer aangename plek om in Amsterdam te wonen, werken en te genieten.

Mocht u meer informatie willen dan verwijzen wij u graag naar onze project website!

Details

Price
€ 1.325.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
199m²
Volume
853m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
2
Facilities
Cable tv, Elevator

Energy

Isolation
Partial insulated glazing

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center
Garden
Backyard, Side garden
Backyard
South, 145m², 905×1600cm

Garage

Location

[ { "address": "Voormalige Stadstimmertuin 2", "zipCode": "1018 ET", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3613053, "lng": 4.9057388 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?