Voormalige Stadstimmertuin 2 C - Amsterdam

Price   € 1.175.000 k.k.  

Sold

Description

Voormalige Stadstimmertuin 2C

Wij zijn trots en verheugd u de mogelijkheid te kunnen bieden om een riante loft te verwerven op een unieke, historische locatie in Amsterdam. In het voormalig Joods Lyceum, gelegen tussen Carré en het Amstel Hotel, vrijwel aan de Amstel, worden tien appartementen gerealiseerd met een woonoppervlakte variërend van 138 m2 tot 412 m2. Hier geniet u van het beste dat de stad u heeft te bieden in een kleinschalig en zeer exclusief appartementencomplex, waar u een droomappartement kunt realiseren in het bruisende Amsterdam.

Omdat wij ervoor hebben gekozen om de appartementen casco op te leveren, heeft u de vrijheid om uw toekomstige woonruimte met behulp van een (interieur-) architect naar eigen smaak en inzicht gestalte te geven en af te bouwen. De indelingen zoals zichtbaar op de artist-impressions zijn gemaakt conform de verleende omgevingsvergunningen. Het is dan ook niet mogelijk deze indelingen te wijzigen of constructieve wijzigingen aan te brengen.

Indeling:
Deze woning is gelegen op de eerste verdieping rechts en heeft samen met het eronder en bovengelegen appartement een eigen trappenhuis met lift. Het totale woonoppervlak van deze woning is 170 m2.

Dit appartement strekt zich geheel uit van de straat- tot de achterzijde van het pand. De ruime woonkeuken met mogelijkheden voor een groot kookeiland, heeft aan de achterzijde van de gevel openslaande terrasdeuren. De woonkeuken is gelegen op het Zuiden, waardoor er een grote hoeveelheid daglicht de eetkamer verlicht. Er is meer dan voldoende ruimte om hier een riante eettafel te plaatsen.

Vanuit de eetkamer loopt u zo het heerlijke dakterras van maar liefst 18,7 m2 op. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een bijkeuken waar u de wasmachine en droger kunt plaatsen.

Ook bij dit appartement is er een entresol vergund van 34m2. De entresol dient in staal uitgevoerd te worden door de koper. Middels een trap vanuit de woonkeuken kunt u de entresol betreden. Hier treft u de master bedroom met eventueel een eigen badkamer.

De woonkamer is gelegen aan de straatzijde van het appartement. De 2 grote raampartijen en de enorme hoogte van het plafond zorgen voor een uniek loft gevoel. Men heeft de mogelijkheid om naar wens in de woonkamer een gashaard te plaatsen. Op de woonverdieping bevindt zich nog een extra kleinere kamer van circa 6,5 m2. Deze kamer is ideaal als kinder-of studiekamer en te bereiken via de hal bij de entree.

Let op; interne casco oplevering, we schetsen u hier de reeds vergunde mogelijkheden, u kunt dan ook geen rechten ontlenen aan impressies die een indicatie van de mogelijkheden geven.

Bereikbaarheid:

Het Lyceum ligt temidden van vele high-lights van Amsterdam. Carré, het bekendste theater van Amsterdam, ligt op nog geen driehonderd meter lopen van het Lyceum. Het internationaal bekende luxueuze Amstel Hotel is praktisch om de hoek en het wereldberoemde museum de Hermitage is vanaf uw appartement lopend te bereiken binnen vijf minuten.

Het Lyceum heeft een uitstekende aansluiting op het openbaar vervoer. Vanaf Weesperplein vertrekken diverse metrolijnen, ondermeer naar Amsterdam Centraal. Met de auto bent u via de Wibautstraat in minder dan tien minuten op de A10 en in 20 minuten op Schiphol.

In de omgeving van het Lyceum treft u een rijk en gevarieerd aanbod van winkels, speciaalzaken en gezellige horecagelegenheden aan. Dit alles maakt het Lyceum tot een zeer aangename plek om in Amsterdam te wonen, werken en te genieten.

Mocht u meer informatie willen dan verwijzen wij u graag naar onze project website!

Details

Price
€ 1.175.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
170m²
Volume
756m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
2
Facilities
Cable tv, Elevator

Energy

Isolation
Partial insulated glazing

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center

Garage

Location

[ { "address": "Voormalige Stadstimmertuin 2", "zipCode": "1018 ET", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3613053, "lng": 4.9057388 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?