Voormalige Stadstimmertuin 2 D - Amsterdam

Price   € 1.150.000 k.k.  

Sold

Description

Voormalige Stadstimmertuin 2D

Wij zijn trots en verheugd u de mogelijkheid te kunnen bieden om een riante loft te verwerven op een unieke, historische locatie in Amsterdam. In het voormalig Joods Lyceum, gelegen tussen Carré en het Amstel Hotel, vrijwel aan de Amstel, zijn tien appartementen gerealiseerd met een woonoppervlakte variërend van 138 m2 tot 412 m2. Hier geniet u van het beste dat de stad u heeft te bieden in een kleinschalig en zeer exclusief appartementencomplex, waar u een droomappartement kunt realiseren in het bruisende Amsterdam. Inmiddels is de casco renovatie klaar en zijn acht van de tien appartementen verkocht. Er wordt nu gestart met de verkoop van de laatste twee appartementen.

Omdat wij ervoor hebben gekozen om de appartementen casco op te leveren, heeft u de vrijheid om uw toekomstige woonruimte met behulp van een (interieur-) architect naar eigen smaak en inzicht gestalte te geven en af te bouwen. De indelingen zoals zichtbaar op de artist-impressions zijn gemaakt conform de verleende omgevingsvergunningen. Het is dan ook niet mogelijk deze indelingen te wijzigen of constructieve wijzigingen aan te brengen.

Indeling:
Deze woning is gelegen op de tweede verdieping rechts en heeft samen met de twee eronder gelegen appartement een eigen trappenhuis met lift. Het totale woonoppervlak van deze woning is 164 m2.

Dit appartement strekt zich geheel uit van de straat- tot de achterzijde van het pand. Wanneer u het appartement betreedt komt u in de gang waar zich tevens het separaat toilet bevindt. De woonkamer is gelegen aan de straatzijde van het appartement. Door de 2 grote raampartijen en de enorme hoogte van het plafond ervaart u een uniek loft gevoel. Het is mogelijk om in de woonkamer een sfeervolle gashaard te plaatsen.

De ruime woonkeuken met mogelijkheden tot riant keukeneiland, heeft aan de achterzijde openslaande terrasdeuren. De eetkamer is heerlijk licht en biedt meer dan voldoende ruimte voor een grote eettafel. Via de mooie terrasdeuren loopt u vanuit hier zo het zuidelijk gelegen terras van 6m2 op. Aangrenzend aan de keuken vindt u een bijkeuken waar u de wasmachine en droger kunt plaatsen.

Ook bij dit appartement is er een entresol vergund van 26m2. De entresol is in staal uitgevoerd met een houten balklaag. Middels een trap vanuit de woonkeuken kunt u de entresol betreden. Hier treft u de master bedroom met eventueel een eigen ligbad.

Op de woonverdieping bevindt zich nog een extra kleinere kamer van circa 6,5 m2. Deze kamer is ideaal als kinder-of studiekamer en te bereiken via de hal bij de entree.

Let op; interne casco oplevering, we schetsen u hier de reeds vergunde mogelijkheden, u kunt dan ook geen rechten ontlenen aan impressies die een indicatie van de mogelijkheden geven.

Bereikbaarheid:

Het Lyceum ligt temidden van vele high-lights van Amsterdam. Carré, het bekendste theater van Amsterdam, ligt op nog geen driehonderd meter lopen van het Lyceum. Het internationaal bekende luxueuze Amstel Hotel is praktisch om de hoek en het wereldberoemde museum de Hermitage is vanaf uw appartement lopend te bereiken binnen vijf minuten.

Het Lyceum heeft een uitstekende aansluiting op het openbaar vervoer. Vanaf Weesperplein vertrekken diverse metrolijnen, ondermeer naar Amsterdam Centraal. Met de auto bent u via de Wibautstraat in minder dan tien minuten op de A10 en in 20 minuten op Schiphol.

In de omgeving van het Lyceum treft u een rijk en gevarieerd aanbod van winkels, speciaalzaken en gezellige horecagelegenheden aan. Dit alles maakt het Lyceum tot een zeer aangename plek om in Amsterdam te wonen, werken en te genieten.

Mocht u meer informatie willen dan verwijzen wij u graag naar onze project website!

Details

Price
€ 1.150.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
164m²
Volume
772m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
2
Facilities
Cable tv, Elevator

Energy

Isolation
Partial insulated glazing

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Voormalige Stadstimmertuin 2", "zipCode": "1018 ET", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3613053, "lng": 4.9057388 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?