Voormalige Stadstimmertuin 2 F - Amsterdam

Price   € 1.675.000 k.k.  

Sold

Description

Voormalige Stadstimmertuin 2F

Wij zijn trots en verheugd u de mogelijkheid te kunnen bieden om een riante loft te verwerven op een unieke, historische locatie in Amsterdam. In het voormalig Joods Lyceum, gelegen tussen Carré en het Amstel Hotel, vrijwel aan de Amstel, worden tien appartementen gerealiseerd met een woonoppervlakte variërend van 138 m2 tot 412 m2. Hier geniet u van het beste dat de stad u heeft te bieden in een kleinschalig en zeer exclusief appartementencomplex, waar u een droomappartement kunt realiseren in het bruisende Amsterdam.

Omdat wij ervoor hebben gekozen om de appartementen casco op te leveren, heeft u de vrijheid om uw toekomstige woonruimte met behulp van een (interieur-) architect naar eigen smaak en inzicht gestalte te geven en af te bouwen. De indelingen zoals zichtbaar op de artist-impressions zijn gemaakt conform de verleende omgevingsvergunningen. Het is dan ook niet mogelijk deze indelingen te wijzigen of constructieve wijzigingen aan te brengen.

Indeling:
Dit appartement is het op één na grootste appartement in het Lyceum. Deze ruimte heeft de mogelijkheid voor realisatie van de entresol en zal dan een oppervlakte beslaan van maar liefst 320 m2. Het appartement is links gelegen op de begane grond en is te betreden middels twee entrees.

Zo kan dat via het centrale trappenhuis, dat toegang geeft aan 7 appartementen en hoogwaardig zal worden afgewerkt met een prachtige granitovloer, luxe lift, wandverlichting en het sfeervolle originele glas in lood. Daarnaast is er nog een tweede entree voor dit appartement, direct aan de straatzijde. Zoals de tekening laat zien is de woonruimte op de begane grond bedoeld als één heerlijke open ruimte die loopt van straat- tot achterzijde. De twee grote raampartijen, de enorme hoogte van het plafond (bijna 5 meter!), de robuuste steunbalken en de vergunde entresol geven het appartement een echte loft feeling.

De voorzijde van het appartement zal dienst doen als zitkamer, waar het mogelijk is een gashaard te realiseren. In het midden van de woning is de mogelijkheid tot open woonkeuken met keukeneiland. Het gedeelte aan de tuinzijde is bedoeld als ruim en licht eetgedeelte. Via de openslaande terrasdeuren loopt u zo de op het Zuiden gelegen tuin van maar liefst 75m2 in. Op de entresol bevindt zich de masterbedroom en de zeer ruime badkamer. Op de begane grond, naast de woonkeuken bevindt zich een extra kamer. Deze kamer is uitstekend geschikt als tweede slaapkamer.

Uniek aan deze woning is dat deze als enige een ruime kelder van circa 24m2 heeft. Deze ruimte kan dienen als extra gastenverblijf, aangezien er middels een koekoek toetreding van daglicht is. Daarnaast is er de mogelijkheid hier een extra toilet voor uw gasten te realiseren.

Let op; interne casco oplevering, we schetsen u hier de reeds vergunde mogelijkheden, u kunt dan ook geen rechten ontlenen aan impressies die een indicatie van de mogelijkheden geven.

Bereikbaarheid:

Het Lyceum ligt temidden van vele high-lights van Amsterdam. Carré, het bekendste theater van Amsterdam, ligt op nog geen driehonderd meter lopen van het Lyceum. Het internationaal bekende luxueuze Amstel Hotel is praktisch om de hoek en het wereldberoemde museum de Hermitage is vanaf uw appartement lopend te bereiken binnen vijf minuten.

Het Lyceum heeft een uitstekende aansluiting op het openbaar vervoer. Vanaf Weesperplein vertrekken diverse metrolijnen, ondermeer naar Amsterdam Centraal. Met de auto bent u via de Wibautstraat in minder dan tien minuten op de A10 en in 20 minuten op Schiphol.

In de omgeving van het Lyceum treft u een rijk en gevarieerd aanbod van winkels, speciaalzaken en gezellige horecagelegenheden aan. Dit alles maakt het Lyceum tot een zeer aangename plek om in Amsterdam te wonen, werken en te genieten.

Mocht u meer informatie willen dan verwijzen wij u graag naar onze project website!

Details

Price
€ 1.675.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
320m²
Other surface
24m²
Volume
1256m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Floors
3
Facilities
Cable tv, Elevator

Energy

Isolation
Partial insulated glazing

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center, Sheltered location
Garden
Backyard
Backyard
South, 75m², 1100×680cm

Garage

Location

[ { "address": "Voormalige Stadstimmertuin 2", "zipCode": "1018 ET", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3613053, "lng": 4.9057388 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?