Voormalige Stadstimmertuin 2 G - Amsterdam

Price   € 1.000.000 k.k.  

Sold under reservation

Description

Voormalige Stadstimmertuin 2G

Wij zijn trots en verheugd u de mogelijkheid te kunnen bieden om een riante loft te verwerven op een unieke, historische locatie in Amsterdam. In het voormalig Joods Lyceum, gelegen tussen Carré en het Amstel Hotel, vrijwel aan de Amstel, worden tien appartementen gerealiseerd met een woonoppervlakte variërend van 138 m2 tot 412 m2. Hier geniet u van het beste dat de stad u heeft te bieden in een kleinschalig en zeer exclusief appartementencomplex, waar u een droomappartement kunt realiseren in het bruisende Amsterdam.

Omdat wij ervoor hebben gekozen om de appartementen casco op te leveren, heeft u de vrijheid om uw toekomstige woonruimte met behulp van een (interieur-) architect naar eigen smaak en inzicht gestalte te geven en af te bouwen. De indelingen zoals zichtbaar op de artist-impressions zijn gemaakt conform de verleende omgevingsvergunningen. Het is dan ook niet mogelijk deze indelingen te wijzigen of constructieve wijzigingen aan te brengen.

Indeling:
Dit appartement is links gelegen op de eerste verdieping. U komt binnen via het centrale trappenhuis. Dit authentieke trappenhuis, waarin ook een lift gevestigd is, zal worden uitgevoerd met onder andere een granito vloer en sfeervolle glas in lood ramen. Het trappenhuis biedt toegang tot 7 appartementen.

Dit appartement heeft een totaal woonoppervlak van 138m2. Bij binnenkomst staat u direct in de leefruimte met aan de straatzijde het zitgedeelte en aan de achterzijde de woonkeuken.

De keuken kan worden voorzien van een kookeiland en door het plaatsen van een grote eettafel creëert u een ware woonkeuken. De woonkeuken grenst direct aan het dakterras, waardoor deze heerlijk licht en ruimtelijk is. Het dakterras ligt op het Zuiden en heeft een totale oppervlakte van 27m2. Hardhouten vlonderdelen maken het dakterras helemaal af.

Aan weerszijden van de woonkamer zijn 3 slaapkamers gesitueerd. De master bedroom heeft aangrenzend een ruime badkamer. Daarnaast beschikt het appartement over één separaat toilet.

Tevens is het mogelijk om in de woonkamer een sfeervolle gashaard te realiseren.

Let op; interne casco oplevering, we schetsen u hier de reeds vergunde mogelijkheden, u kunt dan ook geen rechten ontlenen aan impressies die een indicatie van de mogelijkheden geven.

Bereikbaarheid:

Het Lyceum ligt temidden van vele high-lights van Amsterdam. Carré, het bekendste theater van Amsterdam, ligt op nog geen driehonderd meter lopen van het Lyceum. Het internationaal bekende luxueuze Amstel Hotel is praktisch om de hoek en het wereldberoemde museum de Hermitage is vanaf uw appartement lopend te bereiken binnen vijf minuten.

Het Lyceum heeft een uitstekende aansluiting op het openbaar vervoer. Vanaf Weesperplein vertrekken diverse metrolijnen, ondermeer naar Amsterdam Centraal. Met de auto bent u via de Wibautstraat in minder dan tien minuten op de A10 en in 20 minuten op Schiphol.

In de omgeving van het Lyceum treft u een rijk en gevarieerd aanbod van winkels, speciaalzaken en gezellige horecagelegenheden aan. Dit alles maakt het Lyceum tot een zeer aangename plek om in Amsterdam te wonen, werken en te genieten.

Mocht u meer informatie willen dan verwijzen wij u graag naar onze project website!

Details

Price
€ 1.000.000 k.k.
Status
Sold under reservation
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
138m²
Volume
728m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
1
Facilities
Cable tv, Elevator

Energy

Isolation
Partial insulated glazing

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center

Location

[ { "address": "Voormalige Stadstimmertuin 2", "zipCode": "1018 ET", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3613053, "lng": 4.9057388 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?