Voormalige Stadstimmertuin 2 K - Amsterdam

Price   € 1.200.000 k.k.  

Sold

Description

Voormalige Stadstimmertuin 2K

Wij zijn trots en verheugd u de mogelijkheid te kunnen bieden om een riante loft te verwerven op een unieke, historische locatie in Amsterdam. In het voormalig Joods Lyceum, gelegen tussen Carré en het Amstel Hotel, vrijwel aan de Amstel, worden tien appartementen gerealiseerd met een woonoppervlakte variërend van 138 m2 tot 412 m2. Hier geniet u van het beste dat de stad u heeft te bieden in een kleinschalig en zeer exclusief appartementencomplex, waar u een droomappartement kunt realiseren in het bruisende Amsterdam.

Omdat wij ervoor hebben gekozen om de appartementen casco op te leveren, heeft u de vrijheid om uw toekomstige woonruimte met behulp van een (interieur-) architect naar eigen smaak en inzicht gestalte te geven en af te bouwen. De indelingen zoals zichtbaar op de artist-impressions zijn gemaakt conform de verleende omgevingsvergunningen. Het is dan ook niet mogelijk deze indelingen te wijzigen of constructieve wijzigingen aan te brengen.

Indeling:
Dit appartement bevindt zich op de eerste etage en is gelegen in het midden van het Lyceum. De breedte van dit appartement is maar liefst 13 meter! Het totale woonoppervlak beslaat 171 m2.

U komt binnen via het centrale trappenhuis, dat in stijl zal worden afgewerkt met een granitovloer, luxe lift, wandverlichting en het originele glas in lood. Het authentieke trappenhuis biedt toegang tot 7 appartementen.

Wat dit appartement bijzonder maakt, is dat de woonkeuken en zitkamer beiden aan de straatzijde gelegen zijn, over de gehele breedte van het appartement. Men kan dit als één open ruimte behouden, wat tezamen met de vier grote raampartijen en het hoge plafond het loft gevoel enorm versterkt.

Grote openslaande deuren geven toegang tot het balkon en geven het appartement een lichte en ruimtelijke uitstraling. Het balkon ligt op het Zuiden en is 7m2.

Rechts aan de straatzijde bevindt zich de keuken. Door hier een keukeneiland en een grote eettafel te plaatsen creëert u een ideale woonkeuken. Aan de linkerzijde vindt u het zitgedeelte waar het mogelijk is een sfeervolle gashaard te plaatsen.

Alle ruimtes worden verbonden middels een gang die over de gehele breedte loopt. Zo vindt u aan de achterzijde de master bedroom, alsmede een tweede slaapkamer en een badkamer. Daarnaast beschikt het appartement over één separaat toilet.

Let op; interne casco oplevering, we schetsen u hier de reeds vergunde mogelijkheden, u kunt dan ook geen rechten ontlenen aan impressies die een indicatie van de mogelijkheden geven.

Bereikbaarheid:

Het Lyceum ligt temidden van vele high-lights van Amsterdam. Carré, het bekendste theater van Amsterdam, ligt op nog geen driehonderd meter lopen van het Lyceum. Het internationaal bekende luxueuze Amstel Hotel is praktisch om de hoek en het wereldberoemde museum de Hermitage is vanaf uw appartement lopend te bereiken binnen vijf minuten.

Het Lyceum heeft een uitstekende aansluiting op het openbaar vervoer. Vanaf Weesperplein vertrekken diverse metrolijnen, ondermeer naar Amsterdam Centraal. Met de auto bent u via de Wibautstraat in minder dan tien minuten op de A10 en in 20 minuten op Schiphol.

In de omgeving van het Lyceum treft u een rijk en gevarieerd aanbod van winkels, speciaalzaken en gezellige horecagelegenheden aan. Dit alles maakt het Lyceum tot een zeer aangename plek om in Amsterdam te wonen, werken en te genieten.

Mocht u meer informatie willen dan verwijzen wij u graag naar onze project website!

Details

Price
€ 1.200.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
171m²
Volume
915m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv, Elevator

Energy

Isolation
Partial insulated glazing

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center, Sheltered location
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Voormalige Stadstimmertuin 2", "zipCode": "1018 ET", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3613053, "lng": 4.9057388 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?