Voormalige Stadstimmertuin 2 N - Amsterdam

Price   € 3.400.000 k.k.  

Sold

Description

Voormalige Stadstimmertuin 2N

Wij zijn trots en verheugd u de mogelijkheid te kunnen bieden om een riante loft te verwerven op een unieke, historische locatie in Amsterdam. In het voormalig Joods Lyceum, gelegen tussen Carré en het Amstel Hotel, vrijwel aan de Amstel, zijn tien appartementen gerealiseerd met een woonoppervlakte variërend van 138 m2 tot 412 m2. Hier geniet u van het beste dat de stad u heeft te bieden in een kleinschalig en zeer exclusief appartementencomplex, waar u een droomappartement kunt realiseren in het bruisende Amsterdam.

Omdat wij ervoor hebben gekozen om de appartementen casco op te leveren, heeft u de vrijheid om uw toekomstige woonruimte met behulp van een (interieur-) architect naar eigen smaak en inzicht gestalte te geven en af te bouwen. De indelingen zijn gemaakt conform de verleende omgevingsvergunningen.

Indeling:
Wat een uniek object, dit New York-achtige penthouse gelegen op een unieke locatie in het midden van de Amsterdam!

In het hoofdtrappenhuis bevindt zich de lift. U beschikt over uw eigen sleutel om de lift te bedienen en het penthouse te bereiken. Het appartement strekt zich volledig uit over de bovenste verdieping van het Lyceum. Met een breedte van maar liefst 30 meter en een totaal woonoppervlak van 412 m2 is deze woning meer dan riant te noemen.

De hoge en open ruimtes en de zichtbare steunbalken en kolommen die de originele constructie tonen, geven dit penthouse een karakteristieke uitstraling. De industriële look met stoere materialen die men de laatste jaren zo waardeert, komt hier echt tot zijn recht.

De woning is opgebouwd uit een woon- en slaapverdieping. De eerste etage is de slaapverdieping. Hier bevinden zich 2 slaapkamers met de mogelijkheid tot een eigen badkamer. Middels de trappen links en rechts van het appartement betreedt u de woonverdieping. Hier bevindt zich de woonkeuken met een enorme glazen pui. Tijdens het diner heeft u zo een grandioos uitzicht over Amsterdam.

De woonkamer is over de breedte van de woning georiënteerd. Door de zee aan ruimte kunt u de woonkamer naar uw wens indelen met bijvoorbeeld een televisiehoek en loungehoek. Uitzonderlijk voor dit appartement is de mogelijkheid om een openhaard te realiseren. Aan de andere zijde van de woonverdieping bevindt zich de master bedroom met riante badkamer. Ook hier is een glazen pui aan de achterzijde gerealiseerd, waardoor u vanuit uw bed over het prachtige Amsterdam kunt kijken.

Het penthouse heeft een ruim dakterras van 75 m2 met een grote beloopbare lichtstraat, waardoor een zee van licht binnenvalt in het appartement. Het dakterras heeft een verhoogd gedeelte, bereikbaar via een kleine trap.

Denkt u zich eens in, zoveel woongenot op een unieke plek met fenomenaal uitzicht over het Rijksmuseum, ADAM toren en de Nederlandse Bank!

Let op; interne casco oplevering, we schetsen u hier de reeds vergunde mogelijkheden, u kunt dan ook geen rechten ontlenen aan impressies die een indicatie van de mogelijkheden geven.

Bereikbaarheid:

Het Lyceum ligt temidden van vele high-lights van Amsterdam. Carré, het bekendste theater van Amsterdam, ligt op nog geen driehonderd meter lopen van het Lyceum. Het internationaal bekende luxueuze Amstel Hotel is praktisch om de hoek en het wereldberoemde museum de Hermitage is vanaf uw appartement lopend te bereiken binnen vijf minuten.

Het Lyceum heeft een uitstekende aansluiting op het openbaar vervoer. Vanaf Weesperplein vertrekken diverse metrolijnen, ondermeer naar Amsterdam Centraal. Met de auto bent u via de Wibautstraat in minder dan tien minuten op de A10 en in 20 minuten op Schiphol.

In de omgeving van het Lyceum treft u een rijk en gevarieerd aanbod van winkels, speciaalzaken en gezellige horecagelegenheden aan. Dit alles maakt het Lyceum tot een zeer aangename plek om in Amsterdam te wonen, werken en te genieten.

Mocht u meer informatie willen dan verwijzen wij u graag naar onze project website!

Details

Price
€ 3.400.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Penthouse, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Moderate
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
412m²
Volume
1835m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
1
Facilities
Cable tv, Sauna, Elevator

Energy

Isolation
Partial insulated glazing

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center

Garage

Location

[ { "address": "Voormalige Stadstimmertuin 2", "zipCode": "1018 ET", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3613053, "lng": 4.9057388 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?