Vrijheidslaan 14 HS - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Vrijheidslaan 14 HS

Op een uitstekende locatie in Zuid gelegen, aan een ventweg van een van de grootste aders in zuid: de Vrijheidslaan. Op korte afstand treft u in de Rijnstraat een ruim aanbod aan winkels. Daarnaast is praktisch voor de deur diverse openbaar vervoerverbindingen te raadplegen die u de stad doorbrengen. Het Amstelstation en de ringweg is op enkele minuten afstand. Ook horeca is ruim vertegenwoordigd.

Indeling:
Entree, vestibule, hal, woonkamer van voor naar achter doorlopend met twee deuren aan de achterzijde die toegang bieden naar de riante tuin. De woonkamer strekt zo nagenoeg over de hele breedte aan de voorzijde waardoor het een heerlijk lichte woonkamer is.

De ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en geeft tevens middels het raam uitzicht tot de tuin.

De keuken is modern en voorzien van inbouwapparatuur. Ook via de keuken bereikt u de tuin.

De badkamer is gelegen in het midden van de woning en voorzien van ligbad, handdoekradiator en wastafel.

Verder heeft het appartement een apart toilet en een aparte wasruimte onder de trap van de eerste verdieping gelegen.

Bijzonderheden:
- Kale huurprijs € 1.500,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Ideaal voor een stel of iemand alleen.

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 15
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1922
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
72m²
Volume
194m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
In residental area
Garden
Backyard

Location

[ { "address": "Vrijheidslaan 14", "zipCode": "1078 PJ", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3470501, "lng": 4.9103593 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?