Vrolikstraat 288 -4 - Amsterdam

Price   € 500.000 k.k.  

Sold

Description

Thuis in de Vrolikstraat!

Dat is het motto van de verkopers vanaf dag 1 dat zij het appartement aan de Vrolikstraat betrokken! In een aantal jaar is er door renovatie van een vijftien tal aaneengesloten panden een blok met nieuwe bewoners en goed onderhouden onroerend goed gerealiseerd wat een enorme boost heeft gegenereerd voor buurt en straatbeeld. Moeilijk om daar afscheid van te nemen.

Het pand waar dit appartment onderdeel van uitmaakt is een aantal jaar geleden intern ingrijpend gerenoveerd waarbij op de kapverdieping een nieuwe verdieping is gerealiseerd. Dit appartement, verdeeld over de vierde en kapverdieping, heeft een woonoppervlakte van 83 m2 en vanaf beide terrassen op de kapverdieping een waanzinnig uitzicht over Oost en de overige stad. Een bezichtiging meer dan waardig!

Centraal gelegen in Oost met op korte afstand het Oosterpark voor de nodige ontspanning maar ook het recent opgeleverde nieuwe winkelcentrum Oostpoort met een ruim aanbod aan diverse winkels. Samen met de eveneens op korte afstand gelegen Dappermarkt maakt het dat je de dagelijkse (verse) boodschappen meer dan op loopafstand hebt. Daarnaast is er een keur aan horeca (Louis Louis, De Biertuin, Merkelbach, Bar Bukowski om voorbeelden te noemen) en uitgaansgelegenheden op steenworp afstand waardoor het wonen op dit stukje van Oost tot ideaal maakt! Diverse openbaar vervoer verbindingen (het Muiderpoort station is op korte afstand gelegen) zijn op korte afstand te nemen en ook de bereikbaarheid voor eigen vervoer is goed te noemen. Middels de Linnaeusweg met aansluitend de Middenweg bereikt men de A10 Oost. De auto kan voor de deur geparkeerd worden (betaald, vergunningensysteem).

De indeling van het appartement is als volgt;

Middels een keurig verzorgd trappenhuis bereik je de entree van de woning reeds op de derde verdieping. Hal met mogelijkheid voor garderobe en meterkast alsmede trap naar de vierde verdieping. Op deze verdieping is er een woonkeuken aan de achterzijde gerealiseerd met openslaande deuren. Aan de voorzijde van de verdieping zijn er twee slaapkamers, een master bedroom en een tweede slaapkamer. De moderne badkamer is in het midden van de verdieping gesitueerd en is voorzien van een ruime wastafel met meubel en spiegel, ruime inloopdouche alsmede een handdoekradiator. Betegeld op de vloer en wand alsmede steenstripst op de wanden maakt het tot een smaakvolle badkamer. Daarnaast is er een separaat toilet alsmede een kast met de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Via een interne trap bereikt men de kapverdieping alwaar thans de woonkamer met werkplek gerealiseerd is. Deze ruimte is tevens in te richten als hoofdslaapkamer waarbij er dan op de vierde verdieping twee overige slaapkamers overblijven. Vanuit deze kamer is er middels openslaande deuren toegang tot een ruim terras aan de achterzijde alsmede een terras aan de voorzijde. De zon zal je dus de gehele dag kunnen vinden op de kapverdieping.

De verwarming alsmede het warme water geschiedt middels een cv combiketel. Door het gehele appartement ligt een fraaie lamel parket vloer.

Het appartement is gelegen op eigen grond en maakt onderdeel uit van een overzichtelijke en actieve vereniging van eigenaars. Professioneel beheerd door Boersma van Dijk vastgoed Beheer. De maandelijkse servicekosten bedragen circa 107 euro per maand.

Bijzonderheden:
- Woonoppervalkte: 83 m2
- Gelegen op eigen grond!
- Actieve vereniging van eigenaars, maandelijkse servicekosten bedragen 107 euro.
- Recent gerenoveerd
- Waanzinnig uitzicht vanaf de vierde verdieping

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten. Schroom daarom niet en neem contact met ons kantoor op om een afspraak tot bezichtiging in te plannen!

Details

Price
€ 500.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
5
Build type
Existing
Build year
1905
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
83m²
Volume
221m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
2

Energy

Energy label
B
Isolation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Remeha Tzerra (2015, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Location

[ { "address": "Vrolikstraat 288", "zipCode": "1092 VA", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3581778, "lng": 4.9255496 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?