Waalstraat 34 1 - Amsterdam

Price   € 1.600 p.m. ex.  

Rented

Description

Gelegen aan een een rustige straat, een recent gerenoveerd en sfeervol appartement op de eerste verdieping en eigen opgang! Dit alles op een woonoppervlakte van 60 m2.

De ligging van het appartement is uitstekend, nabij de Churchill-laan, met in de directe omgeving een brede selectie aan winkels, restaurants, diverse (sport)parken en de Amstel. Zowel het centrum van Amsterdam als de ringweg A10 en de A2 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Parkeren kan voor de deur middels het vergunningenstelsel. De Rivierenbuurt is eveneens prima bereikbaar per openbaar vervoer met de stations Amstel, Rai en Zuid en diverse trams en buslijnen op loopafstand.

Indeling:
U heeft uw eigen opgang vanaf de straat naar de eerste verdieping. Bij binnenkomst staat u gelijk in de ruime woonkamer die strekt over de gehele breedte van de woning. Het is een heerlijk lichte woonkamer met open keuken. De keuken is nieuw en voorzien van inbouwapparatuur. Op de vloer ligt door het gehele appartement een lamelparket vloer.

Aan de achterzijde zijn de twee slaapkamers gelegen.

De badkamer bevindt zich in het midden van het appartement en is voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel. Er is verder nog een separaat toilet aanwezig in de woning. Ook is er een kast waar u de wasmachine/droger kan neerzetten.

Bijzonderheden:
- Kale huurprijs €1.600,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- In de populaire Rivierenbuurt;
- Recent gerenoveerd!

Details

Price
€ 1.600 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Mezzanine, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1925
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
60m²
Volume
160m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Location

[ { "address": "Waalstraat 34", "zipCode": "1078 BT", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3471018, "lng": 4.8998236 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?