Wakkerstraat 22 H - Amsterdam

Price   € 1.650 p.m. ex.  

Rented

Description

Wakkerstraat 22H

Zeer fraai driekamer appartement gelegen aan de Wakkerstraat in Watergraafsmeer. De woning ligt nabij park Frankendael en de Linneausstraat waar vele winkels en horecagelegenheden gevestigd zijn.

Indeling:
Het appartement bevindt zich op de begane grond, dus u heeft uw eigen voordeur gelegen aan de straatzijde. Bij binnenkomst staat u in de hal, wanneer u doorloopt staat u in de woonkamer die heerlijk licht is doordat er vanuit de keuken veel daglicht naar binnen schijnt. Door het gehele appartement ligt een lichte lamelparket vloer.

Het is een zeer moderne keuken en voorzien van inbouwapparatuur.

Het appartement heeft één masterbedroom aan de straatzijde en één extra kamer. Deze kan uitstekend dienst doen als studeerkamer of wellicht als tweede slaapkamer.

Via de schuifpui in de woonkamer komt u in de riante tuin. Het is een nette tuin met een betegeld gedeelte en een deel is voorzien van grijs grind. Hier kunt u op een 's zomerse avond heerlijk in de tuin zitten.

Het appartement beschikt over een luxe badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel en ligbad. Daarnaast is er een separaat toilet.

Bijzonderheden:
- Kale huurprijs €1.650,- excl. G/W/L.
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden.

Details

Price
€ 1.650 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1909
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
50m²
Volume
140m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
25m², 5×5cm

Location

[ { "address": "Wakkerstraat 22", "zipCode": "1097 CG", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3534776, "lng": 4.927475 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?