Warmoesstraat 36 III - Amsterdam

Price   € 950 p.m. ex.  

Rented

Description

Warmoesstraat 36 III, 102 JE Amsterdam

Charmant tweekamer appartement op de bovenste verdieping met een woonoppervlakte van circa 35 m2.

Ideaal gelegen, midden in het oude centrum. Op hele korte afstand van het Centraal station waardoor een breed scala aan openbaar vervoer te nemen is om elke winstreek van de stad te bereiken. Ruim aanbod aan horeca en uitgaansgelegenheden die vrijwel om de hoek gelegen zijn.

De indeling van het appartement is als volgt:

Middels een gemeenschappelijk trappenhuis entree op de derde en tevens bovenste verdieping. Aan de achterzijde van de verdieping is de woonkamer gesitueerd met open, eenvoudige keuken. Aan de straatzijde is de slaapkamer gelegen. Vanuit de slaapkamer bereikt men de badkamer die voorzien is van een douche, toilet alsmede de aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Twee maanden waarborgsom;
- Huurprijs € 950,- excl. G/W/L.

Details

Price
€ 950 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
35m²
Volume
95m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Energy label
C
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In town center

Location

[ { "address": "Warmoesstraat 36", "zipCode": "1012 JE", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3757021, "lng": 4.8986728 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?