Warmondstraat 147 III - Amsterdam

Price   € 599.000 k.k.  

Description

Warmondstraat 147-3

Gelegen in een van de populaire buurten van stadsdeel Zuid! Een buurt die continu in beweging is. Vele gezellige restaurants en cafés winnen aan populariteit waaronder Van Mechelen en Lokaal van de Stad, maar ook Bedier en Ron's Gastrobar. Het nabijgelegen Vondelpark biedt een oase aan rust maar ook ontspanning en waar regelmatig in de zomermaanden een cultureel programma georganiseerd wordt. Tevens treft u een keur aan winkels, uitvalswegen (Ring –A10) alsmede openbaarvervoermogelijkheden op loopafstand.

Het betreft een ruim en licht appartement van 90 m² op de derde en vierde etage met 2 slaapkamers, 2 moderne badkamers, balkon en dakterras. De woning is recentelijk (2014) gerenoveerd. De uitbouw op de vierde etage is daarbij geplaatst en de keuken en badkamers zijn vernieuwd. Kortom, een woning die zonder klussen direct te betrekken is.

De indeling van het appartement is als volgt: Via een gemeenschappelijk trappenhuis is het entree op de tweede verdieping. Hal met interne trap naar de derde verdieping. Ruime en lichte L-vormige woonkamer aan de voorzijde die doorloopt in de open keuken aan de achterzijde met toegang tot het balkon. De moderne keuken is voorzien van inbouwapparatuur als koelkast/vriezer, oven, inbouwvaatwasser, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap en inbouwspoelbak. Naast de keuken is de slaapkamer met openslaande deuren en toegang tot het balkon. De moderne badkamer op de derde etage is voorzien van vloerverwarming, ruime douche, wastafel en toilet.

Middels een open trap vanuit de woonkamer bereikt u de riante en lichte slaapkamer met inloopkast op de vierde verdieping. Aan de voorzijde zijn twee Velux-dakramen (waarvan één elektrisch bedienbaar) geplaatst. Op deze verdieping bevindt zich tevens een tweede badkamer welke voorzien is van vloerverwarming, ruime douche, wastafel, toilet en een aansluiting voor wasmachine en droger. Het aansluitend gelegen dakterras van 20 m2 beschikt over een mogelijkheid tot buitendouche met warm en koud water.

Het gehele appartement is voorzien van een keurige laminaatvloer. De verwarming en warm water geschiedt middels een eigen CV-combiketel. De woning is gelegen op eigen grond en maakt het onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren die uit drie leden bestaat. Het beheer daarvan doet men zelf.

Algemeen
- Rustig wonen op uitstekende locatie;
- Gebouwd omstreeks 1928;
- Gelegen op eigen grond;
- Servicekosten € 120,- per maand;
- Overzichtelijke Vereniging van Eigenaren.
- Woonoppervlakte 90m2, (conform NEN-2580);
- Dakterras 20m2

Dit ruime en lichte appartement is direct te betrekken en u zult zich hier direct thuis voelen! Neem daarom gerust contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak en neem uw eigen NVM/MVA makelaar mee.

Details

Price
€ 599.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1929
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
90m²
Volume
219m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
2
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Garage

Video

Location

[ { "address": "Warmondstraat 147", "zipCode": "1058 KW", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3532197, "lng": 4.8496288 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?