Wedderborg 60 * - Amsterdam

Price   € 1.650 p.m. ex.  

Rented

Description

Wedderborg 60, 1082 TB Amsterdam

Goed onderhouden en recent opgeknapt driekamer appartement op de tweede verdieping met een woonoppervlakte van 68 m2 op uitstekende locatie in Zuid.

Vrijwel direct om de hoek van het recent gemoderniseerde winkelcentrum Groot Gelderlanplein gelegen met een waanzinnig aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Op enkele minuten afstand van de Zuid-as waardoor de bereikbaarheid uitstekend te noemen is. Diverse busverbindingen, sneltram alsmede de trein via station Zuid/ WTC zijn binnen enkele minuten te nemen. Ook de ringweg A-10 is op korte afstand wat maakt dat de verbinding met Schiphol tevens goed is.

Op de tweede verdieping van een keurig onderhouden appartementencomplex gelegen.

De indeling van het appartement is als volgt:

Via een gemeenschappelijk trappenhuis entree op de tweede verdieping. Na de entree de ruime hal die aan weerszijde toegang geeft tot twee ruime slaapkamers. Aan het eind van de hal bereikt u de woonkamer die aan de achterzijde gelegen is. Aan de straatzijde is een derde slaapkamer. Vanuit de woonkamer is de half open keuken te bereiken die voorzien is van diverse apparatuur alsmede de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit zowel de keuken als de slaapkamer aan de achterzijde bereikt men het balkon dat op het westen gelegen is.
De recent opgeknapte badkamer is vanuit de hal toegankelijk en is voorzien van een wastafel, douche alsmede een handdoek radiator. Het toilet is separaat en is toegankelijk vanuit de hal. In de onderbouw is een separate, ruime berging van circa 6 m2.

Bijzonderheden:
- Minimale huurperiode is twaalf maanden
- Waarborgsom twee maanden

Neem voor het maken van een bezichtiging afspraak gerust contact met ons kantoor op.

Details

Price
€ 1.650 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Portico flat, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1963
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
68m²
Volume
212m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
1

Energy

Energy label
D
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Location

[ { "address": "Wedderborg 60", "zipCode": "1082 TB", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3337225, "lng": 4.8732943 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?