Weesperzijde 29 -4 - Amsterdam

Price   € 699.000 k.k.  

Description

Weesperzijde 29-4

Goed onderhouden vierkamer appartement met entresol en terras op de kapverdieping van een statig pand, met een totale woonoppervlakte van 95 m2 (inclusief entresol (overige inpandige ruimte) komt het totaal op 107 m2).

Onderdeel van een ensemble van drie Herenhuizen (Weesperzijde 29, 30 en 31) - Rijksmonument - gebouwd in 1884 in de trant van de Neo-Renaissance als onderdeel van de negentiende-eeuwse straatwand aan de Weesperzijde. Centraal gelegen ten opzichte van vele voorzieningen, op een uitmuntende locatie. Vanuit de woonkamer heeft u weids uitzicht over de Amstel. Diverse horeca, waaronder De Ysbreeker en Loetje, bevinden zich op zeer korte afstand. Goede bereikbaarheid middels eigen en openbaar vervoer. Metro, bus en tram zijn te nemen in een directe straal rondom de woning.

De indeling van het appartement is als volgt;

Middels een keurig trappenhuis entree reeds op de derde verdieping. Overloop met mogelijkheid voor garderobe en trap naar de vierde verdieping. Op deze verdieping treedt u binnen in de woonkamer met hoog plafond waardoor u de kapconstructie mooi in het zicht heeft. Vanuit deze woonkamer is er zicht over de Amstel. Aangrenzend aan de woonkamer is de open moderne keuken met diverse apparatuur waaronder een ruime koelkast, wijnklimaatkast, oven met gaspitten alsmede een vaatwasser.
Middels een gang is er aan de achterzijde van de verdieping een ruime slaapkamer te bereiken met daarnaast een tweede kamer die thans in gebruik is als een kleedkamer. Het toilet is separaat en vanuit de gang is er tevens een bergkast te bereiken waaronder een met de aansluiting voor de wasmachine.

Vanuit de woonkamer is er een interne trap naar de entresol. Op de overloop van deze entresol is er thans een werkplek ingericht en heeft u zicht op de woonkamer. Aan de achterzijde van deze entresol is er tevens een slaapgedeelte van waaruit het terras (niet officieel) toegankelijk is. Op dit terras zit u heerlijk luw en privé waardoor u ideaal van de zon kunt genieten! De moderne badkamer is tevens vanaf de entresol te bereiken en is voorzien van een ligbad, douche, wastafel alsmede tweede toilet.

De woning maakt onderdeel uit van een overzichtelijke VvE die uit vijf leden bestaat. De maandelijkse servicekosten bedragen € 76,00 en de vereniging heeft thans circa € 7.500,00 in kas. Het appartement is gelegen op eigen grond!

Bijzonderheden;
- Eigen grond!
- Gebruiksoppervlakte wonen (94,94 m2), overige inpandige ruimte (11,60 m2);
- Rijksmonument
- Overzichtelijke VvE, maandelijkse servicekosten € 76,00.
- Oplevering kan snel

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten. Schroom daarom niet en neem contact met ons kantoor op voor het inplannen van een bezichtiging.

Details

Price
€ 699.000 k.k.
Status
Available
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
5
Build type
Existing
Build year
1884
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
95m²
Other surface
12m²
Volume
375m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, In residental area, Clear view

Location

[ { "address": "Weesperzijde 29", "zipCode": "1091 EC", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3571511, "lng": 4.9069469 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?