Weesperzijde 83 -2 - Amsterdam

Price   € 845.000 k.k.  

Sold

Description

Ruim en sfeervol appartement gelegen op de tweede verdieping en voorzijde kapverdieping van een statig pand, op geweldige locatie aan de Amstel, met een totale woonoppervlakte van 108 m².

Omstreeks 1890 is het pand gebouwd, tegelijkertijd met nummer 84 die het spiegelbeeld vormt. Een pand met een kenmerkende voorgevel met sierlijk houtwerk. Dezelfde sfeer komt in het appartement tot zijn recht in de vorm van vele authentieke details. Prachtig plafond in de keuken, glas-in-lood schuifdeuren in de en suite en de houten spanten op de kapverdieping in het zicht. Centraal gelegen ten opzichte van vele voorzieningen voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen. Diverse horeca, waaronder Côte Wispe, Hesp, De Ysbreeker en Loetje, bevinden zich op zeer korte afstand. Goede bereikbaarheid middels eigen en openbaar vervoer. Metro, bus en tram zijn te nemen in een directe straal rondom de woning.

Onderdeel van de Weesperzijdestrook met zijn geweldige ligging aan de Amstel. Ruim opgezette straat met goede stoep en veel groen, waardoor een wandeling langs de rivier een aangename bezigheid is. Een uitzicht vanuit de woonkamer dat nooit verveeld. De verspringing van de seizoenen zijn mooi te volgen, zo ook de roeiwedstrijden die op de rivier worden gehouden.

De indeling van het appartement is als volgt;

Via het verzorgde gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de entree van de woning op de tweede verdieping. U komt binnen in de hal met garderobe en separaat toilet. Werk-/ studeerkamer aan de achterzijde met kastruimte en aansluiting voor de wasmachine en droger.
Vanuit de hal treedt u binnen in de ruim opgezette open keuken aan de achterzijde van het appartement. Deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde is er zicht op de groene binnentuinen van de bebouwing eromheen.
De fraaie en suite met glas-in-lood schuifdeuren en vele opbergruimte verbindt de keuken met de ruime woonkamer aan de voorzijde. Vanuit deze lichte woonkamer heeft u over de gehele breedte zicht op de Amstel. De openslaande deuren geven toegang tot een bescheiden balkon dat op het zuidwesten gelegen is.

Middels een interne trap bereikt u de overloop van de voorzijde kapverdieping. Aan de straatzijde is er een hoofdslaapkamer met kastruimte. De tweede kamer bevindt zich aan de achterzijde, direct naast de badkamer die voorzien is van een douche, ligbad, toilet, dubbele wastafel en handdoekradiator. Door de hoogte en de geplaatste dakraam is dit een lichte badkamer.

Door het appartement ligt een mooie houten planken vloer. Verwarming en het warme water geschiedt middels een CV combiketel.

De woning maakt onderdeel uit van een overzichtelijke en actieve VvE die uit vier leden bestaat. De maandelijkse servicekosten bedragen € 125,00. De administratie wordt professioneel gevoerd (Offringa beheer). Het appartement is gelegen op eigen grond!

Bijzonderheden;
- Eigen grond!
- Woonoppervlakte 108 m²;
- Vele authentieke details;
- Overzichtelijke en actieve VvE, maandelijkse servicekosten € 125,00;
- HR CV combiketel (huur)
- Oplevering in overleg

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten. Schroom daarom niet en neem contact met ons kantoor op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Details

Price
€ 845.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Maisonnette, Apartment
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1890
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
108m²
Volume
365m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
2
Floors
2
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
On the waterfront, In residental area, Clear view, Near waterway
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Weesperzijde 83", "zipCode": "1091 EJ", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3530492, "lng": 4.9103209 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?