Weesperzijde 89 1 - Amsterdam

Price   € 525.000 k.k.  

Sold

Description

Weesperzijde 89-1

Recent gerenoveerd appartement met een zeer fraai uitzicht over de Amstel! Dit appartement maakt onderdeel uit van één renovatieproject. Het dubbel benedenhuis met tuin (138 m2) en het dubbele bovenhuis (120 m2) zijn eveneens beschikbaar.

De Weesperzijde is een brede groene Amsterdamse kade aan de oostelijke oever van de Amstel, tussen de Mauritskade en de Omval in stadsdeel Oost. De aangrenzende buurt noemt men de Weesperzijdestrook.
De Weesperzijde was na de drooglegging van de Watergraafsmeer in 1629 de belangrijkste uitvalsweg in de richting Weesp. De overzijde van de Amstel de Amsteldijk werd ook wel Utrechtsezijde genoemd.

Het pand is gelegen nabij de Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging 'De Hoop' en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf de Weesperzijde bent u in een mum van tijd op de Gooiseweg, die aansluiting geeft op de Ringweg A10. Ook de binnenstad van Amsterdam is via de nabijgelegen centrumring goed en snel bereikbaar. Op loopafstand van het pand bevinden zich een metrostation en een tramhalte. Het NS station Amstel is eveneens dichtbij gelegen. In de nabije omgeving zijn diverse cafés en restaurants te vinden. Bekend zijn de Pijp, met haar diversiteit aan restaurantjes, winkels en cafés en de Albert Cuypmarkt, beide op loopafstand. Als u wilt genieten van de buitenlucht kunt u terecht in het Oosterpark en het Sarphatipark.

Indeling:
Middels een keurig trappenhuis bereikt u de entree van deze woning reeds op de eerste verdieping. Bij binnenkomst staat u op de overloop van het appartement, vanuit hier kunt u alle ruimtes in de woning betreden.
Op de gehele vloer van het appartement ligt een magnesietvloer voorzien van vloerverwarming met een licht eiken visgraat parketvloer. De afwerking van het appartement is hoogwaardig en is afgewerkt met hier en daar een aantal zwarte details voor een stoere look.

Vanuit de woonkamer aan de voorzijde heeft u door de drie raampartijen een prachtig weids uitzicht over de Amstel. Tevens bevinden de aansluitingen voor de keuken zich in deze ruimte, waardoor men hier een fijne woonkeuken kan creëren. De keuken zal door de kopers zelf geplaatst dienen te worden. De woonkamer biedt voldoende ruimte om naast het eetgedeelte bij de keuken nog een zithoek te realiseren waar men kan relaxen.

Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers, vanuit beide kamers kan men het balkon (8m2) bereiken.
De badkamer bevindt zich in het midden van het appartement en is voorzien van dubbele wastafel en douche. Daarnaast is er nog een separaat toilet in de woning.


Bijzonderheden:
- Recent gerenoveerd appartement van 59 m2;
- Vaste notaris Eekhoff CS;
- Appartement wordt zonder keuken opgeleverd;

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten. Schroom daarom niet en neem contact met ons kantoor op voor het inplannen van een bezichtiging.

Details

Price
€ 525.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1885
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
59m²
Volume
165m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In town center, Clear view

Video

Location

[ { "address": "Weesperzijde 89", "zipCode": "1091 EK", "city": "Amsterdam", "lat": 52.35253, "lng": 4.9105569 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?