Weesperzijde 89 2 - Amsterdam

Price   € 1.100.000 k.k.  

Sold

Description

Weesperzijde 89-II

Recent gerenoveerd appartement met een zeer fraai uitzicht over de Amstel! Dit appartement maakt onderdeel uit van één renovatieproject. Het dubbel benedenhuis met tuin (138 m2) en het appartement op de eerste verdieping (59 m2) zijn eveneens beschikbaar.

De Weesperzijde is een brede groene Amsterdamse kade aan de oostelijke oever van de Amstel, tussen de Mauritskade en de Omval in stadsdeel Oost. De aangrenzende buurt noemt men de Weesperzijdestrook.
De Weesperzijde was na de drooglegging van de Watergraafsmeer in 1629 de belangrijkste uitvalsweg in de richting Weesp. De overzijde van de Amstel de Amsteldijk werd ook wel Utrechtsezijde genoemd.

Het pand is gelegen nabij de Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging 'De Hoop' en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf de Weesperzijde bent u in een mum van tijd op de Gooiseweg, die aansluiting geeft op de Ringweg A10. Ook de binnenstad van Amsterdam is via de nabijgelegen centrumring goed en snel bereikbaar. Op loopafstand van het pand bevinden zich een metrostation en een tramhalte. Het NS station Amstel is eveneens dichtbij gelegen. In de nabije omgeving zijn diverse cafés en restaurants te vinden. Bekend zijn de Pijp, met haar diversiteit aan restaurantjes, winkels en cafés en de Albert Cuypmarkt, beide op loopafstand. Als u wilt genieten van de buitenlucht kunt u terecht in het Oosterpark en het Sarphatipark.

Indeling:
Middels een keurig trappenhuis bereikt u de entree van deze woning reeds op de eerste verdieping. Via de interne trap bereikt u de woonkamer gelegen op de tweede etage.
Op de gehele vloer van het appartement ligt een magnesietvloer voorzien van vloerverwarming met een licht eiken visgraat parketvloer. De afwerking van het appartement is hoogwaardig en is afgewerkt met hier en daar een aantal zwarte details voor een stoere look.

Vanuit de zitkamer aan de voorzijde heeft u door de drie raampartijen een prachtig weids uitzicht over de Amstel. De aansluitingen voor de keuken zijn in het midden van de etage geplaatst. De keuken zal door de kopers zelf geplaatst dienen te worden.

Aan de achterzijde kunt een riante eettafel plaatsen die de open woonkeuken maakt tot een plek waar u heerlijk kunt dineren met uw gezin of vrienden. Vanuit de eetkamer kunt het balkon (8m2) aan de achterzijde betreden.
Daarnaast bevindt zich nog een extra kamer op deze etage die uitstekend dienst kan doen als kantoor/studeerkamer.

Op de kapverdieping bevindt zich het slaapgedeelte van de woning. Aan de voorkant is de riante master bedroom voorzien van een kleedruimte en luxe inloopbadkamer. De badkamer is voorzien van losstaand ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

Daarnaast is er aan de achterzijde nog een riante slaapkamer en ook deze heeft een eigen badkamer met ingang vanuit de overloop. Deze badkamer heeft een inloopdouche en dubbele wastafel. Verder zit er op deze etage een separaat toilet.

Bijzonderheden:
- Recent gerenoveerd appartement van 120 m2;
- Vaste notaris Eekhoff CS;
- Appartement wordt zonder keuken opgeleverd;

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten. Schroom daarom niet en neem contact met ons kantoor op voor het inplannen van een bezichtiging.

Details

Price
€ 1.100.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1885
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
120m²
Volume
317m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Floor insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In town center, Clear view

Video

Location

[ { "address": "Weesperzijde 89", "zipCode": "1091 EK", "city": "Amsterdam", "lat": 52.35253, "lng": 4.9105569 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?