Weesperzijde 89 H - Amsterdam

Price   € 1.220.000 k.k.  

Sold

Description

Weesperzijde 89-H

Recent gerenoveerd dubbel benedenhuis (met ca. 30m2 tuin!) met een zeer fraai uitzicht over de Amstel.

De Weesperzijde is een brede groene Amsterdamse kade aan de oostelijke oever van de Amstel, tussen de Mauritskade en de Omval in stadsdeel Oost. De aangrenzende buurt noemt men de Weesperzijdestrook.
De Weesperzijde was na de drooglegging van de Watergraafsmeer in 1629 de belangrijkste uitvalsweg in de richting Weesp. De overzijde van de Amstel de Amsteldijk werd ook wel Utrechtsezijde genoemd.
Het pand is gelegen tegenover de Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging 'De Hoop' en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf de Weesperzijde bent u in een mum van tijd op de Gooiseweg, die aansluiting geeft op de Ringweg A10. Ook de binnenstad van Amsterdam is via de nabijgelegen centrumring goed en snel bereikbaar. Op loopafstand van het pand bevinden zich een metrostation en een tramhalte. Het NS station Amstel is eveneens dichtbij gelegen. In de nabije omgeving zijn diverse cafés en restaurants te vinden. Bekend zijn de Pijp, met haar diversiteit aan restaurantjes, winkels en cafés en de Albert Cuypmarkt, beide op loopafstand. Als u wilt genieten van de buitenlucht kunt u terecht in het Oosterpark en het Sarphatipark.

Indeling:
Middels eigen voordeur aan de Weesperzijde betreedt u dit dubbel benedenhuis met tuin. U komt binnen op de bel-etage waar men in de riante woonkamer staat die strekt van voor tot achter.

Op de gehele vloer van het appartement ligt een magnesietvloer voorzien van vloerverwarming met een licht eiken visgraat parketvloer. De afwerking van het appartement is hoogwaardig met hier en daar een aantal zwarte details voor een stoere look.

De aansluitingen voor de keuken bevinden zich aan de achterzijde van de beletage. De keuken dient door de koper zélf te worden geplaatst. Via de achterzijde kan men middels openslaande deuren het balkon (8 m2) bereiken.
Aan de voorzijde kan men een heerlijke zithoek creëren, waarbij de gashaard zorgt voor extra sfeer in huis. Tevens is er nog een separaat toilet op deze verdieping gelegen.

Middels de interne trap bereikt men de tuinverdieping waar zich de slaapvertrekken bevinden. In totaal zijn er drie slaapkamers, perfect voor een gezin! Er zijn maar liefst twee badkamers, waarvan één alleen te bereiken is vanuit één van de slaapkamers. Deze badkamer is voorzien van ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche. De andere badkamer is voorzien van wastafel en inloopdouche. Verder is er een separaat toilet. Vanuit de twee slaapkamers aan de achterzijde loopt men zo de tuin in gelegen op het oosten.

Bijzonderheden:
- Recent gerenoveerd appartement van 138 m2;
- Vaste notaris Eekhoff CS;
- Appartement wordt zonder keuken opgeleverd;

Graag verwelkomen wij u ter plaatse om een en ander nader aan u toe te lichten. Schroom daarom niet en neem contact met ons kantoor op voor het inplannen van een bezichtiging.

Details

Price
€ 1.220.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1885
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
138m²
Other surface
5m²
Volume
512m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2
Facilities
Cable tv, French balkony

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
On the waterfront, Clear view, Near waterway
Garden
Backyard
Backyard
East, 30m², 600×500cm

Location

[ { "address": "Weesperzijde 89", "zipCode": "1091 EK", "city": "Amsterdam", "lat": 52.352652, "lng": 4.9108431 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?