Westlandgracht 183 III - Amsterdam

Price   € 599.000 k.k.  

Sold

Description

Westlandgracht 183 III

Gelegen in een van de populaire buurten van stadsdeel Zuid! Een buurt die continu in beweging is. Vele gezellige restaurants en cafés als Gent aan de Schinkel, Lokaal van de Stad en stadscafé Van Mechelen, maar ook Bedier en Ron Gastrobar zijn er een paar om op te noemen. Het nabijgelegen Vondelpark en Rembrandtpark voor de ochtendgym bieden een oase aan rust maar ook ontspanning en waar regelmatig in de zomermaanden een cultureel programma georganiseerd wordt. Tevens treft u een keur aan winkels binnen loopafstand, rijdt u zo de Ring –A10 op en is het openbaar vervoer op loopafstand. Tramlijn 2 brengt u in korte tijd naar het centrum via het Museumplein met het Rijksmuseum, Van Gogh en het stedelijk museum. De Westlandgracht is een rustige straat en vanuit het appartement kijkt u op de brede gracht en het vele groen. U kunt een boot voor de deur kwijt. Kortom een unieke rustige plek in de stad met alle faciliteiten dichtbij.

Het betreft een sfeervol appartement op de derde en kapverdieping met dakterras van 25 m² (Oost) op een woonoppervlakte van 95 m². Zeer recent heeft er een wijziging van de akte van splitsing plaatsgevonden waardoor er juridisch een tweelaags bovenhuis met dakterras is gecreëerd met de mogelijkheid een derde woonlaag te maken. Dit maakt het mogelijk om de woningtoegangsdeur te verplaatsen en de trap in de woonkamer daardoor te laten vervallen. Tevens bestaat de mogelijkheid om het dakterras te bebouwen en het woonoppervlak met circa 20m2 te vergroten op de tweede woonlaag. Het terras kan vervolgens weer op de opbouw worden gecreëerd die toegankelijk is via de derde woonlaag waardoor u nog eens 20 m2 toe kan voegen aan uw woning.

De indeling van het appartement is als volgt:
Via een verzorgd gemeenschappelijk trappenhuis entree op de derde verdieping. Binnenkomst in de ruime en lichte L-vormige woonkamer aan de straatzijde met erker van waaruit een weids uitzicht over de gracht is. Deze woonkamer heeft een eetgedeelte aan de straatzijde en loopt aan de achterzijde door in de open keuken die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Naast de keuken is er een ruime slaapkamer met grote inbouwkast.
Vanuit zowel de keuken als de slaapkamer is er toegang tot het balkon (Oost) dat over de volle breedte van de woning gelegen is. Direct naast de slaapkamer is er de badkamer die voorzien is van een douche, wastafel en toilet.

Middels interne trap in de woonkamer is er een tweede slaapkamer te bereiken op de vierde verdieping. Middels het inmiddels (juridisch) bij de woning getrokken trappenhuis bereikt u de overige twee slaapkamers op de vierde verdieping waarbij de grootste kamer toegang geeft tot het ruime dakterras.

De verwarming en het warme water geschiedt middels een CV combiketel. Het appartement maakt onderdeel uit van een overzichtelijke vereniging van eigenaars die bestaat uit vier leden. De administratie is in eigen beheer. Gelegen op eigen grond!

Algemeen.
- Woonoppervlakte: 95 m²
- Dakterras: 25 m²
- Rustig wonen op uitstekende locatie direct aan het water;
- Gelegen op eigen grond;
- Servicekosten € 100,- per maand;
- Mogelijkheid tot uitbouwen op het terras;
- Overzichtelijke vereniging van eigenaars (4 leden).

Details

Price
€ 599.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1933
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Double housing possible

Surface and volume

Living surface
95m²
Volume
255m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
4
Floors
2

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center, Clear view, Sheltered location, Near waterway
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Westlandgracht 183", "zipCode": "1059 TK", "city": "Amsterdam", "lat": 52.350105, "lng": 4.846178 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?