Willemsparkweg 179 2 - Amsterdam

Price   € 1.650 p.m. ex.  

Rented

Description

Willemsparkweg 179-2

Geheel gerenoveerd appartement op een prachtige locatie nabij de Cornelis Schuytstraat met riant dakterras!

Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u het appartement gelegen op de tweede etage. Het appartement is recent gerenoveerd en is door de grote raampartij en het dakraam heerlijk licht. U heeft een woonkamer met open keuken met in het midden de open trap naar het dakterras.

De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koelkast, gascomfort en combimagnetron.

Wanneer u langs de keuken loopt, bereikt u de slaapkamer. In de slaapkamer zit tevens een kast waar u de wasmachine kunt plaatsen.

De moderne badkamer bevindt zich naast de slaapkamer en is voorzien van toilet, inloopdouche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
- Kale huurprijs €1.650,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Ingangsdatum in overleg.

Details

Price
€ 1.650 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1894
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
42m²
Volume
100m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv

Energy

Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In town center, In residental area

Location

[ { "address": "Willemsparkweg 179", "zipCode": "1071 GZ", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3557836, "lng": 4.8703665 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?