Woestduinstraat 3 1 - Amsterdam

Price   € 1.500 p.m. ex.  

Rented

Description

Woestduinstraat 3-1

Thans bieden wij aan deze fraai gerenoveerde bovenwoning op de eerste verdieping. Het appartement heeft door de hoekligging en vele raampartijen een prachtig uitzicht en ligt op loopafstand van het bekende Vondelpark.

Indeling
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis betreedt u het appartement gelegen op de eerste verdieping. U komt binnen in de hal met toegang tot de slaapkamer, woonkamer, badkamer en was- / stookruimte en de meterkast. Bij binnenkomst vindt u direct aan uw linkerhand de slaapkamer van ca. 15m2 met openslaande deuren naar het Franse balkon. Wie verder de hal doorloopt vindt aan de linkerzijde de woonkamer van ca. 36m2. Deze biedt vanwege de vele raampartijen een prachtig vrij uitzicht over de omgeving. In de woonkamer bevindt zich tevens de luxe uitgevoerde open keuken welke van alle gemakken is voorzien. Rechtdoor in de hal bevindt zich de toegang tot de badkamer. De badkamer heeft een luxe afwerking en beschikt over douche, zwevend toilet en een net badkamermeubel. Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich de meterkast en de was-/ stookruimte.

Ligging
Het appartement ligt aan de rustige Woestduinstraat. Op loopafstand vindt u het Hoofddorpplein waar u de winkels voor de dagelijkse- en niet dagelijkse boodschappen vindt. Tevens bevinden zich hier de haltes voor de bussen 15 en 358 en de halte voor tramlijn 2. Hierdoor is er een uitstekende verbinding met het centraal station en station zuid.

Bijzonderheden
- Volledig gerenoveerd;
- Mechanische ventilatie;
- Luxe openkeuken;
- Huurprijs €1.500,- per maand excl.;
- 2 maanden borg;
- Minimale huurperiode 1 jaar.

Details

Price
€ 1.500 p.m. ex.
Service charges
€ 50
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1931-1944
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
62m²
Volume
160m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, French balkony, Cable tv

Energy

Energy label
B
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Nefit Proline HRC24 CW3 (2014, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, In residental area, Clear view, Near waterway

Garage

Location

[ { "address": "Woestduinstraat 3", "zipCode": "1058 SX", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3546671, "lng": 4.8477294 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?