Woestduinstraat 48 1 - Amsterdam

Price   € 1.250 p.m. ex.  

Rented

Description

Woestduinstraat 48-1

Nabij het Hoofddorpplein bieden wij dit drie-kamer appartement te huur aan. Gelegen in een van de populaire buurten van stadsdeel Zuid! Een buurt die continu in beweging is. Vele gezellige restaurants en cafés als Gent aan de Schinkel en stads cafe Van Mechelen winnen aan populariteit, maar ook Bedier en Ron's Gastrobar. Het nabij gelegen Vondelpark biedt een oase aan rust maar ook ontspanning en waar regelmatig in de zomermaanden een cultureel programma georganiseerd wordt. Tevens treft u een keur aan winkels, uitvalswegen alsmede openbaar vervoer mogelijkheden op loopafstand. Voor de deur is (betaald) parkeren mogelijk.

Indeling:
Middels het gezamenlijke trappenhuis bereikt u de woning gelegen op de eerste verdieping. U staat in de hal die alle ruimtes met elkaar verbindt. De woon-en slaapkamer worden door elkaar gescheiden door een en suite. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde. Er komt veel daglicht naar binnen door de erker aan de voorzijde. Daarnaast is er nog een zijkamer die middels twee schuifdeuren kan worden afgesloten.

De keuken is gelegen aan de achterzijde. Het is een eenvoudige keuken waarop dit moment geen apparatuur in staat. Het is aan de huurder zelf om een koelkast, gascomfort en wasmachine aan te leveren.
De badkamer is eenvoudig met wc, wastafel en douche. Over de gehele breedte van het appartement bevindt zich een balkon aan de achterzijde.

Ligging
Het appartement ligt aan de rustige Woestduinstraat. Op loopafstand vindt u winkels voor de dagelijkse- en niet dagelijkse boodschappen vindt. Tevens bevinden zich hier de haltes voor de bussen 15 en 358 en de halte voor tramlijn 2. Hierdoor is er een uitstekende verbinding met het centraal station en station zuid.

Bijzonderheden:
- Niet geschikt voor delers;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Twee maanden waarborgsom;
- Huurprijs €1.250,- excl. G/W/L.

Details

Price
€ 1.250 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1933
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
52m²
Volume
135m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Energy label
C
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Woestduinstraat 48", "zipCode": "1058 TG", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3531568, "lng": 4.8476617 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?