Zuideinde 238 - Amsterdam

Price   € 349.000 k.k.  

Sold

Description

Zuideinde 238 Amsterdam

Een recent onder fraaie architectuur gebouwde tussenwoning met een heerlijke tuin op het zuidwesten en aan het water gelegen. De woning valt op door de bijzondere architectuur en maakt onderdeel uit van een kleinschalig, begin 2008 opgeleverd nieuwbouwproject waarbij de 14 eengezinswoningen in de vorm van een waaier, in een kwart cirkel om een plein zijn gebouwd.
Op dit plein is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid en de bus stopt zo goed als voor de deur.

Deze eengezinswoning heeft een woonoppervlakte van circa 110 m² en een heerlijke tuin/terras gelegen aan het water en op het zuid/westen.
Het unieke ontwerp van deze woningen is genomineerd voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2009!

Omgeving:
Al is het Stadsdeel Noord Amsterdam bijna een stad op zich, het is toch duidelijk een deel van Amsterdam. Amsterdam Noord is zelf weer onderverdeeld in verschillende gebieden. Deze gebieden hebben elk hun eigen karakter, grotendeels omdat ze gebouwd zijn in verschillende perioden.
Deze locatie kenmerkt zich door z’n landelijke uitstraling en rustige, groene omgeving.

In de directe omgeving zijn alle voorzieningen gelegen, zoals scholen, winkels, maar ook diverse goede openbaar vervoermogelijkheden die u binnen 20 minuten afleveren op het centraal station. Voor recreatie of een gezonde ochtend wandeling biedt het nabij gelegen Twiske alle mogelijkheden .
Via de NDSM-pont is Amsterdam Centrum binnen enkele minuten fietsen uitstekend bereikbaar.
De bereikbaarheid per auto is eveneens uitstekend, vanaf de ringweg A10 is het luttele minuten.


Het project past door zijn vriendelijke karakter perfect in de landelijke sfeer die de bebouwing aan het Zuideinde uitstraalt.


Indeling:
Aan de voorzijde treft u direct de aangebouwde ruime berging voorzien van elektra. Verder aan de voorzijde de entree en het keukenraam dat uitkijkt over het plein. U komt vervolgens binnen in de ruime gang met meterkast, trap naar de eerste verdieping en het moderne zwevende toilet.
Via de gang komt u in de ruime woonkamer met aan de voorzijde de open (eet)keuken. De keuken is luxe uitgevoerd en beschikt onder andere over een fraai aanrechtblad, een vaatwasser, een gaskookplaat met en moderne wasemkap, een combimagnetron en een koel-vriescombinatie.

De hele begane grond is voorzien van een luxe tegelvloer met vloerverwarming. beschikt aan de tuinzijde (zuid) over een kleine glazen serre met schuifpui die toegang geeft tot de tuin/terras (zuid).
De tuin is grotendeels betegeld en aan de waterzijde uitgevoerd in een hard houten (bankirai) terras. Aan de waterkant is een hardhouten beschoeiing geplaatst. Vanuit de tuin hebt u heerlijk vrij uitzicht over het water.

Op de eerste verdieping treft u aan de voorzijde een ruime was/werkruimte met de C.V. opstelling en aansluiting voor wasmachine en droger. Tevens op deze verdieping ligt de moderne badkamer voorzien van een ruime regendouche, fraaie wastafel alsmede een tweede toilet.
Aan de achterzijde ligt een ruime slaapkamer (voorheen twee kamers) met veel kleding ruimte.

Tenslotte treft u op de tweede verdieping een bijzonder ruime en hoge slaapkamer. Door de ligging deels onder de schuine kap geniet u hier van rust, ruimte en sfeer.
De gehele woning, inclusief de trappen, is voorzien van een hoogwaardige eiken parketvloer.

Eigendomssituatie:
Het betreft een voortdurend recht van erfpacht. De erfpachtcanon is vooruitbetaald (afgekocht) tot en met 31 december 2056. Op de erfpacht zijn de algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van de gemeente Amsterdam van toepassing.

BIJZONDERHEDEN:
- Groot knikarm zonnescherm (elektrisch);
- Rolluiken aan de achterzijde (elektrisch)
- Erfpacht vooruitbetaald tot en met 31-12-2056;
- Tuin aan het water.
- Woonoppervlakte circa 110 m²;
- Inhoud woonhuis circa 275 m³;
- Bouwjaar circa 2008;;
- Gebouwd onder G.I.W.-garantie;

Energieprestatiecertificaat
Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat danwel een gelijkwaardig document als bedoeld in het besluit energieprestatie gebouwen aangezien dit gebouw nog niet ouder is dan 10 jaar.

Neem voor een afspraak gerust contact met ons kantoor op of neem uw eigen MVA makelaar mee.

Details

Price
€ 349.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Semi-detached house
Build type
Existing
Build year
2008
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
110m²
Plot surface
111m²
Other surface
6m²
Volume
310m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
3
Facilities
Outside sun screen, Mechanical ventilation, Skyline, Roller shutter, Cable tv, Sliding door

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(2008, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near waterfront, Near quiet road, In residental area, Clear view, Sheltered location, Near waterway
Garden
Backyard, Frontyard, Terrace
Backyard
Southwest, 45m², 500×900cm
Shed
Extension, stone

Garage

Location

[ { "address": "Zuideinde 238", "zipCode": "1035 PM", "city": "Amsterdam", "lat": 52.4210124, "lng": 4.8920439 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?