Zonstraat 45 - Driebergen-Rijsenburg

Price   € 1.100 p.m. ex.  

Rented

Description

Zonstraat 45, Driebergen-Rijsenburg

Sfeervolle twee-onder-een kapper te huur met drie slaapkamers, moderne inrichting en groene patio. Deze woning in de Zonstraat is heeft zowel het bos als winkelstraat op loopafstand. Daarbij is de ontsluiting naar de snelweg, binnenwegen of openbaar vervoer zeer goed.

Indeling

Begane grond:
Entreehal met trap en garderobe. Aan de voorzijde bevindt zich een lichte open keuken van 9m2 voorzien van vaatwasser, koelkast met vriezer, combimagnetron, glazen gaskookplaat.

Aan de achterzijde is de woonkamer gelegen van circa 16m2, met veel licht uit de beschutte patio. Trapkast in woonkamer met electra. De ramen zijn voorzien van horizontale houten lamellen.

Zijdeur naar patio; 2,5m1 bij 9 m1 voorzien van beplanting, automatische beregening en buitenverlichting.

1e verdieping; overloop met dakkapel aan voorzijde met aansluitingen wasmachine en droger. CV-ketel (2014) in inbouwkast, tweede inbouwkast tbv stofzuiger. Eén slaapkamer van 8m2 aan de voorkant en aan de achterzijde een identieke tweede slaapkamer van 8m2. Badkamer met lichtgrijze tegel voorzien van wastafel, ligbad, douche en hangtoilet.

2e verdieping; zeer ruime zolder over hele breedte, nokhoogte 3m2 met dakramen aan voor en achterzijde. Volledig geïsoleerde kap.

Overige: woning is 3 jaar geleden grondig gerenoveerd en voorzien van raambekleding, laminaatvloer, inbouwspots en wandverlichting. Ramen zijn voorzien van dubbelglas en ventilatieroosters.

Bijzonderheden:
- Kale huurprijs €1.100,- excl. G/W/L;
- Twee maanden waarborgsom;
- Minimum inkomen is driemaal de huur.

Details

Price
€ 1.100 p.m. ex.
Service charges
€ 20
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Two under one roof house
Build type
Existing
Build year
1933
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
78m²
Volume
210m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
3

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Patio

Location

[ { "address": "Zonstraat 45", "zipCode": "3971 VD", "city": "Driebergen-Rijsenburg", "lat": 52.0548474, "lng": 5.2940673 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?