Egmonderstraatweg 34 -19 - Egmond Aan Den Hoef

Price   € 325.000 v.o.n.  

Sold

Description

Samen de warmrode zon zien ondergaan in zee, een cocktail drinken bij knisperend haardvuur op het terras of urenlange strandwandelingen maken. In Egmond kunt u het hele jaar door vakantie vieren.

Wij bieden u de gelegenheid om optimaal van het leven te genieten in een hoogwaardige recreatiewoning, aan een prachtig gedeelte van de Noordzeekust. In Egmond aan den Hoef (Gemeente Bergen) wordt binnenkort een bijzonder recreatiepark gerealiseerd met 19 exclusieve vakantiehuizen voor verhuur en/of eigen gebruik. In de omgeving van Egmond zijn, behalve appartementen en chalets, praktisch geen volwaardige stenen vakantiehuizen op eigen grond beschikbaar. Dat alleen al maakt dit Duinpark Egmond echt uniek.

Op het terrein, onzichtbaar vanaf de weg, omringd door de rust van het Noord-Hollands Duinreservaat, bevindt zich een authentieke oude molen welke momenteel gerenoveerd wordt en waar binnenkort weer horeca in komt. Voor een goed begin van de dag kunt u daar terecht voor een heerlijk ontbijt, maar ook voor koffie, lunch of een gezellige borrel. Op het Duinpark kunt u ook op het ruime gezellige terras zitten bij restaurant ‘Smakelijk’. Voor de dagelijkse boodschappen vindt u een supermarkt, een warme bakker, een slager en een visboer op loopafstand.


Brede stranden en een zuivere lucht met veel zonuren;

Duinpark Egmond, grenzend aan de duinen, ligt op 1200 meter loopafstand van het strand van Egmond aan Zee, waar voor jong en oud altijd wel iets te beleven valt. Van avontuurlijk catamaranzeilen tot de traditionele vismarkt of van een swingend festival tot een bezoekje aan de zandstenen vuurtoren op het Vuurtorenplein. Op of rondom een van de mooiste stranden van Nederland is het gegarandeerd genieten. De lucht is er zuiver en door de gunstige ligging aan zee, schijnt de zon er vaak.
Egmond is dan ook een paradijs voor zonaanbidders. Maar ook wandelaars, fietsers en zwemmers kunnen hier uitgebreid hun hart ophalen. Recentelijk heeft Egmond de ‘Blauwe Vlag’ opgenomen in haar logo; een kwaliteitslabel dat jaarlijks wordt toegekend aan badplaatsen die zich onderscheiden door een veilige, milieuvriendelijke en schone zwemomgeving.

Net buiten Egmond is ook van alles te doen. In het nabij gelegen kunstenaarsdorp Bergen, zijn regelmatig interessante exposities te bezichtigen. Of u kunt zich laten betoveren door anemonen, haaien en piranha’s in het Zee Aquarium. Egmond ligt dichtbij de gezellige stad Alkmaar, waar u onder andere de Kaasmarkt kunt bezoeken. Het vissersdorp ligt op slechts een half uur rijden van Amsterdam en Schiphol.

Duurzame investering en alle ruimte voor uw wensen;

Het investeren in een recreatiewoning is een goede belegging. De huizen op Duinpark Egmond worden gebouwd met duurzame materialen. Het zijn degelijke huizen met betonnen vloeren, overwegend gemetselde gevels en keramische dakpannen. De verwachte levensduur zal hierdoor lang zijn en het energieverbruik en het onderhoud gunstig.
De algehele realisering van het park en de huizen is zonder meer hoogwaardig. Bij vroegtijdige aankoop is het mogelijk om uw huis naar uw eigen smaak en wensen aan te passen. Bij verhuur van uw vakantiehuis is het wel verplicht om de woning volledig te stofferen en te meubileren. Parkeren bij de woningen is niet toegestaan, er zijn gereserveerde plaatsen beschikbaar op de ruime parkeerplaats. Het is wel toegestaan om te laden en te lossen bij de woningen.

Aan Zee ont zorgt en regelt alles van begin tot eind;

Door de ontwikkelaar van Duinpark Egmond is de onafhankelijke verhuurorganisatie Aan Zee Vakantiehuizen gecontracteerd om de verhuur te verzorgen. Dat betekent dat u uw vakantiewoning wel kunt verhuren, maar dat u geen last heeft van de administratieve rompslomp. Aan Zee Vakantiehuizen is in 2002 gestart met de verhuur van kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen en verhuurt inmiddels meer dan 1500 objecten.
Aan Zee Vakantiehuizen is lid van de SGR, aangesloten bij de ANVR en voert het label Thuiswinkel-waarborg. Daarnaast werkt het verhuurbedrijf samen met reisorganisaties zoals TUI-Duitsland, Casamundo en Booking.com. Bovendien zijn alle verhuurders die via Aan Zee Vakantiehuizen verhuren verzekerd tegen schade. Aan Zee Vakantiehuizen presenteert de vakantiehuizen op professionele wijze op AanZee.com. Deze drietalige website trekt zo’n 11.000 unieke bezoekers per dag. De beschikbaarheid van de huizen is altijd up-to-date. De organisatie ondersteunt de online presentatie met banners, radio- en tv-campagnes, billboards en publicaties in glossy’s en weekbladen. Ook maakt zij gebruik van social-mediakanalen zoals Facebook en Instagram.
De organisatie verzorgt ook de meertalige presentatie van uw vakantiehuis op AanZee.com, inclusief foto’s en tekst. Daarnaast verzorgt zij het boekingsproces, de financiële afwikkeling en de communicatie met de klant. U krijgt zelf toegang tot de boekingskalender, die u eenvoudig zelf kunt beheren.

Een optimale investering;
Door Aan Zee Vakantiehuizen is een verhuurprognose afgegeven van een bruto jaarhuur van € 29.500,-- , exclusief BTW per jaar. Deze prognose is gebaseerd op vele vergelijkingsobjecten aan de Noordzeekust. Egmond kenmerkt zich door een relatief hoge bezettingsgraad. Het is daarom de stellige verwachting van de ontwikkelaar dat het rendement beter zal kunnen uitvallen dan de gemiddelde recreatiewoning.

Informatie over de koop;
De huizen van Duinpark Egmond staan allemaal op eigen grond, elk huis heeft dus een eigen kadastrale aanduiding. Wel wordt elke eigenaar verplicht om bij te dragen aan de gezamenlijke parkkosten. Hierbij kunt u denken aan het onderhoud van de paden, tuinen, terreinverlichting, slagboom, parkeerterrein, hogedruk rioolpomp en afvalcontainers.
Voor dit gezamenlijke onderhoud zal de vereniging Duinpark Egmond worden opgericht. Deze vereniging is verplicht om een reservefonds aan te houden, waarin de leden verplicht zijn om voor een gelijk deel bij te dragen.

De Villa;
Deze villa's zijn verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond is de woonkamer, de keuken, de meterkast, het toilet en een ruime berging gelegen. De hal, woonkamer en keuken worden voorzien van een houten plankenvloer die in een door u te bepalen afwerking wordt opgeleverd. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers gelegen, een separaat toilet en een ruime badkamer welke is voorzien van een regendouche, wastafel en Finse sauna alsmede vloerverwarming. Deze etage wordt voorzien van een door u te kiezen PVC vloer.
Rond de woning komt een ruim terras welke natuurlijk doorloopt in een glooiend duinlandschap. Vanuit het park loopt en fiets u zo het Noord-Hollands Duinreservaat in.

Fiscale consequenties;
De prijzen van de recreatiewoningen zijn exclusief BTW. Over de koopsom van de recreatiewoningen is 21% omzetbelasting verschuldigd.
Wanneer u een woning zou kopen om deze vervolgens te verhuren, kunt u als ondernemer voor de omzetbelasting worden aangemerkt. U dient hiertoe een BTW-nummer bij de Belastingdienst aan te vragen. Na toekenning van een BTW-nummer kunt u de BTW verrekenen.
Nadrukkelijk adviseren wij om bij uw eigen fiscaal adviseur nader advies in te winnen.


Informatie & Contact
Kijk voor meer informatie over dit project op onze website. Maak via de website direct een afspraak met een van onze aankoopadviseurs. Deze informeren u graag verder over dit project.

Details

Price
€ 325.000 v.o.n.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Villa, Detached house
Build type
Existing
Build year
2017
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
91m²
Plot surface
277m²
Other surface
4m²
Volume
250m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2
Facilities
Outside sun screen, Mechanical ventilation, Skyline, Cable tv, Smoke duct, Sauna

Energy

Energy label
A
Isolation
Roof insulation, Wall insulation, Floor insulation, Insulated glazing, Fully isolated
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
intergas CW4 (2017, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near edge of forest, Near quiet road, Clear view, Sheltered location, In forest, Rural location
Garden
Garden all round, Terrace
Shed
Indoor

Garage

Garage type
Parking spot

Location

[ { "address": "Egmonderstraatweg 34", "zipCode": "1934 AD", "city": "Egmond Aan Den Hoef", "lat": 52.6193206, "lng": 4.6455829 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?