Atjehstraat 73 - Haarlem

Price   € 325.000 k.k.  

Sold

Description

Aan een plantsoen gelegen te moderniseren erkerwoning met diepe achtertuin (13 meter) op het westen. Enkele bewaarde authentieke details, zoals het glas-in-lood ramen, geven deze eengezinswoning net dat beetje extra. Er zijn interessante mogelijkheden om de woonoppervlakte van dit gunstig gelegen woonhuis te vergroten door aanbouw en/of opbouw.

Ligging
Het fijne aan de Atjehstraat is niet alleen het karakter maar ook de locatie. Wanneer u de voordeur uit gaat bent u op loopafstand van winkelcentrum Cronjé waar u alle winkels kunt vinden die u maar wenst voor uw dagelijkse boodschappen. Verder is het station van Haarlem op enkele minuten fietsen en binnen tien minuten staat u in het hart van de historische binnenstad. In de Atjehstraat kunt u voor de deur parkeren en verschillende uitvalswegen zijn gemakkelijk en snel te bereiken.
Vanaf de Rijksstraatweg/Spaarndamseweg is er een goede busverbinding richting Haarlem, Amsterdam en IJmuiden. Ook het strand en de Kennemerduinen met haar prachtige natuur zijn op korte afstand van de woning te vinden.

Indeling
Begane grond: Entree, ruime hal, trapkast, toilet met fonteintje. De hal biedt toegang tot de keuken en de lichte woonkamer. Dankzij de erker aan de voorzijde van de woonkamer, en de openslaande deuren die toegang bieden tot de achtertuin, komt er veel lichtinval binnen. De diepe tuin op het westen biedt toegang tot de houten schuur.

2e verdieping: Overloop met daklicht, slaapkamer voorzijde, tweede slaapkamer voorzijde met vaste kast en openslaande deuren naar het balkon, slaapkamer achterzijde met vaste kast, badkamer aan achterzijde met douche en wastafel.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 86 m², inhoud ca. 231 m3 (conform NEN 2580);
- Perceeloppervlak 125 m²;
- Bouwjaar 1927;
- Woning dient geheel gemoderniseerd te worden;
- Achtertuin op het westen van ca. 13 m diep;
- Eenvoudige elektrische installatie;
- In de nabijheid van diverse scholen en sportvoorzieningen;
- Haarlem Centrum en NS station Haarlem binnen 10 min. fietsafstand;
- gelegen aan een plantsoen;
- Vrij parkeren;
- Oplevering in overleg, kan spoedig;
- Notaris ter keuze van verkoper.

Details

Price
€ 325.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1927
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
86m²
Plot surface
125m²
Volume
231m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Heating
Gas heater

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes
Garden
Backyard
Backyard
West, 64m², 490×1300cm
Shed
Free standing, wood

Garage

Video

Floor plans

Location

[ { "address": "Atjehstraat 73", "zipCode": "2022 BM", "city": "Haarlem", "lat": 52.3990412, "lng": 4.6481994 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?