Berkenstraat 54 - Haarlem

Price   € 375.000 k.k.  

Sold

Description

Heerlijk wonen in de zeer gewilde en groene woonomgeving van de Bomenbuurt. Deze knusse eengezinswoning beschikt over drie slaapkamers en een woonkamer met erker, openhaard en openslaande deuren naar de diepe en zonnige achtertuin. De bijkeuken, grenzend aan de keuken, maakt dat de woning net dat beetje extra opbergruimte heeft.

Ligging
De Bomenbuurt is een kindvriendelijke en gezellige buurt met veel groen en alle belangrijke woonvoorzieningen binnen handbereik. De woning is op loopafstand gelegen van het Zaanenpark met een speelplaats voor de kinderen. Ook diverse winkels, scholen, sportaccommodaties, zwembad De Planeet, uitvalswegen en de Haarlemse binnenstad zijn in de nabije omgeving van de woning te vinden. Zo is er een heel divers winkelaanbod op loopafstand van de woning en bent u met 10 minuten fietsen al in het centrum van Haarlem. Vanaf de Rijksstraatweg/Schoterweg is er een goede busverbinding richting Haarlem, Amsterdam en IJmuiden. Ook het strand en de Kennemerduinen met haar prachtige natuur zijn op korte afstand van de woning te vinden.

Indeling
Begane grond: Entree, ruime hal met opbergkast onder de trap naar de eerste verdieping en een toilet. Woonkamer met erker aan de voorzijde van de woning, een openhaard en openslaande deuren naar de achtertuin. Moderne half open keuken v.v. diverse apparatuur, met toegang tot de op het noorden gelegen achtertuin en tot de bijkeuken.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning en een slaapkamer en badkamer aan de achterzijde van de woning. Badkamer is v.v. een bad/douche en wastafel. De grotere slaapkamer aan de voorzijde van de woning geeft toegang tot het balkon en beschikt over een vaste kast. Ook de slaapkamer aan de achterzijde is v.v. een vaste kast. In de bergruimte op de overloop is een aansluiting aanwezig voor de wasmachine.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 95 m², inhoud ca. 334 m³ (conform NEN 2580);
- Bouwjaar 1929;
- Verwarming en warm water middels nieuwe C.V. ketel (Remeha HR 2017);
- Uitgebreide elektrische installatie;
- Vrijwel geheel v.v. dubbel glas;
- Moderne keuken (2017);
- 3 slaapkamers;
- Diepe achtertuin van ca. 13 m diep;
- Volle eigendom;
- Levering en aanvaarding in nader overleg.

Details

Price
€ 375.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1929
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
95m²
Plot surface
133m²
Volume
334m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Remeha Avanta HR (2017, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
North, 59m², 490×1200cm
Shed
Extension, stone

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Berkenstraat 54", "zipCode": "2023 SZ", "city": "Haarlem", "lat": 52.4013211, "lng": 4.6386141 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?