Dreef 6 A - Haarlem

Price   € 525.000 k.k.  

Sold

Description

Op een unieke locatie aan de Dreef, tegenover het oudste villapark van Haarlem gelegen karakteristiek drie-laags bovenhuis. Behalve de rijke uitstraling van deze monumentale woning beschikt de woning ook over een goede maatvoering en een balkon. De mix van de stadse locatie, met alle voorzieningen binnen handbereik, en de ruimte en rust die in de woning gecreëerd is zorgen voor een perfect wooncomfort.


Ligging
Dit drie-laags bovenhuis ligt tussen het Houtplein en het Frederikspark. Niet alleen de Haarlemmer Hout is op loopafstand, maar ook het bruisende centrum van Haarlem. In ca. 10 minuten sta je op de Grote Markt, midden in de stad! In de buurt zijn dan ook volop leuke restaurants, bars en cafés te vinden. Vanzelfsprekend zijn er ook genoeg winkels voor de dagelijkse boodschappen voorhanden. Ook voorzieningen zoals openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand van de woning. Tevens is er een goede ontsluiting naar de A9. In de buurt zijn tal van goede scholen en er is volop cultureel aanbod met allerlei musea, theater en muziek voorzieningen. Kortom, een woonomgeving waar het aan niets ontbreekt!


Indeling
Parterre: Entree appartement, meterkast, trappenhuis met bordestrap, op de tussenverdieping bevindt zich een toilet met fonteintje.
1e Verdieping: Ruime overloop, royale kamer en suite bestaande uit: voorkamer met prachtige originele schouw en driehoekige erker, open zijkamer, achterkamer met de moderne woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en openslaande deuren naar het balkon. Via een bordestrap bereikt u een tussenverdieping met badkamer voorzien van 2e toilet, wastafel en douche.
2e Verdieping: Overloop, royale slaapkamer gelegen aan de voorzijde en royale slaapkamer gelegen aan de achterzijde met toegang tot de 2e badkamer welke voorzien is van wastafel en ligbad met douche.
3e Verdieping: Royale open slaapkamer met afgesloten ruimte voorzien van aansluiting voor wasmachine en droger, opstelling CV-combiketel en bergruimte.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegronden;
- Woonoppervlak ca. 137 m², inhoud ca. 384 m³(conform nen 2580);
- Bruto woonoppervlak ca. 193 m², inhoud ca. 500 m³;
- Drie slaapkamers en twee badkamers;
- Schilderwerk buiten 2016;
- Unieke locatie t.o.v. stadscentrum;
- Gelegen op steenworp afstand van diverse parken;
- Verwarming en warmwater middels CV combiketel;
- Oplevering en aanvaarding in overleg.

Details

Price
€ 525.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1900
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Monument

Surface and volume

Living surface
137m²
Other surface
12m²
Volume
384m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Floors
3
Facilities
Skyline, Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Vaillant (2004, Owned)

Exterior areas

Location
Near park, In town center
Balcony
Yes

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Dreef 6", "zipCode": "2012 HR", "city": "Haarlem", "lat": 52.3738406, "lng": 4.6299252 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?