Eksterlaan 190 - Haarlem

Price   € 195.000 k.k.  

Sold

Description

Op de 1e verdieping van het kleinschalige appartementencomplex aan de Eksterlaan ligt dit gezellige driekamerappartement. Het appartement beschikt over maar liefst twee balkons, op het noordoosten en op het zuidwesten gesitueerd. Je kunt dus nagenoeg de hele dag van de zon genieten! In de onderbouw van het complex heeft u uw eigen zeer ruime berging (18 m2). Ideaal voor de fiets en de opslag van uw spullen.

Ligging
De Eksterlaan is gelegen in de “Vogelbuurt”, een rustige en kindvriendelijke wijk met diverse voorzieningen in de nabije omgeving. Op loopafstand is het winkelcentrum “Marsmanplein” gelegen met een divers aanbod in winkels, horeca en een grote Albert Heijn. Ook worden er in de directe omgeving volop mogelijkheden geboden in de vorm van onderwijs, kinderopvang, sportvoorzieningen en recreatie- en natuurgebieden zoals Westbroek, Hekslootpolder, Schoterbos en Spaarnwoude. Het strand van Bloemendaal aan Zee is zowel per auto als per fiets goed te bereiken. Daarnaast bent u vanwege de centrale ligging met ca. 10 minuten op de A9 richting Amsterdam, Utrecht of Alkmaar en is de woning goed bereikbaar middels het openbaar vervoer.

Indeling
Via het gezamenlijke trappenhuis is het appartement te bereiken. Er is een royale hal, toilet met fonteintje, woonkamer met schouw en toegang tot het balkon aan de voorzijde en een dichte keuken v.v. losse apparatuur. De slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement en bieden beide toegang aan de badkamer. De slaapkamers zijn v.v. vaste kasten en een van de slaapkamers geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde welke op het zuidwesten gesitueerd is.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 53 m2, inhoud ca. 136 m2 (conform NEN 2580);
- Bouwjaar 1952;
- Meterkast v.v. 3 groepen en aardlekschakelaar;
- Verwarming en warmwater middels C.V. ketel Intergas 2014 (huur € 25,- p/mnd);
- Gedeeltelijk v.v. dubbel glas;
- 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers;
- 2 balkons, op het noordoosten en zuidwesten gesitueerd;
- Separate berging (18 m2) in de onderbouw v.v. wasmachine aansluiting;
- Servicekosten € 100,- p/mnd;
- Oplevering en aanvaarding in overleg;

Details

Price
€ 195.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up flat
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1952
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
53m²
Volume
136m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating

Exterior areas

Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Eksterlaan 190", "zipCode": "2026 XL", "city": "Haarlem", "lat": 52.4148912, "lng": 4.6547111 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?