Engelandlaan 646 - Haarlem

Price   € 200.000 k.k.  

Sold

Description

Dit is niet zomaar een appartement, dit is misschien wel het mooiste appartement op de Engelandlaan! Het appartement is volledig verbouwd met een schitterende, lichte en moderne afwerking, waardoor je er zó in kunt trekken. Wat dit appartement zo bijzonder maakt? Het oogt strak, licht en neutraal en straalt rust uit, waardoor je je meteen thuis voelt als je binnenstapt.
Het betreft een voormalig vierkamer appartement waarbij er twee kamers bij elkaar zijn getrokken. Dit levert twee grote slaapkamers op.
Hoe fijn is het om de auto vrij te parkeren voor de deur en met 10 minuten fietsen op het terras van de Botermarkt te zitten. Het stadscentrum ligt namelijk om de hoek; je steekt het Spaarne over en je komt de eerste restaurants en terrassen al tegen. Ook het Frederikspark en de Haarlemmerhout (waar regelmatig festivals plaatsvinden) liggen op fietsafstand.

Geen zin in de drukte van de stad? Vanaf het balkon, gelegen op het westen, kan je genieten van de rust van het Engelandpark, of je loopt de volledig vernieuwde entree uit en maakt er een wandeling. Haarlem uit kan natuurlijk ook: met de auto ben je binnen 10 minuten op de snelweg richting Amsterdam, Utrecht en Alkmaar, in de buurt stoppen meerdere bussen (o.a. een topverbinding naar Amsterdam) en in iets meer dan 10 minuten fiets je naar Haarlem Station. Ook het strand van Bloemendaal aan Zee is op fietsafstand.

Indeling:
Via de gezamenlijke afgesloten entree is het appartement met een lift bereikbaar. Nog makkelijker is het nemen van de trap, het appartement bevindt zich namelijk op de eerste woonlaag. Bij binnenkomst bereik je via de hal met meterkast de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van een deur naar het balkon. De fraaie vloer en rustige kleurstellingen zorgen voor een lichte leefruimte. De keuken is van gemakken en comfort voorzien. De interne berging met wasmachine opstelling en elektrische boiler bevindt zich op de overloop. Deze overloop geeft ook toegang tot de (ouder)slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon. De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde en is praktisch qua indeling en heeft ook weer veel daglichtoetreding. De moderne ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Naast de badkamer vind je het toilet (zwevend) met fonteintje.

Goed om te weten:
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 86 m2;
- Inhoud ca. 220 m3;
- Fraaie ligging op het westen;
- Uitgebreide moderne elektrische installatie (6 groepen);
- Verwarming middels blokverwarming;
- V.v. dubbele beglazing;
- Intercomsysteem aanwezig;
- Moderne keuken v.v. inbouwapparatuur;
- Aparte privé-berging in de onderbouw;
- Voldoende parkeergelegenheid;
- Modern en licht appartement;
- Prachtig zicht op de groene woonomgeving;
- Fraaie vloer doorgelegd door het gehele appartement;
- Te midden van aangelegd park met veel groenvoorzieningen;
- Servicekosten € 244,57 p/mnd (inclusief voorschot stookkosten);
- Complex staat op eigen grond, geen erfpacht;
- Oplevering en aanvaarding in nader overleg.

Details

Price
€ 200.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1967
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
86m²
Volume
222m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Cable tv, Elevator

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Electric boiler owned
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
Near park, Clear view
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Location

[ { "address": "Engelandlaan 646", "zipCode": "2034 HC", "city": "Haarlem", "lat": 52.3599453, "lng": 4.6426849 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?