Engelandlaan 966 - Haarlem

Price   € 135.000 k.k.  

Sold

Description

Heerlijk wonen in dit lichte appartement op de bovenste verdieping met uitzicht op het Engelandpark! Dit leuke en praktische appartement ligt op fietsafstand van het gezellige centrum van Haarlem én Heemstede. Het appartement beschikt over een zonnig balkon op het westen over de hele breedte van het appartement.

Ligging
Het appartement ligt in het zuidelijk deel van ‘Europawijk’. Op loop- en fietsafstand zijn er vele voorzieningen, w.o. scholen (basis- en middelbare), winkelcentrum, diverse sportclubs, een ziekenhuis en diverse busverbindingen. Ook de uitvalswegen naar o.a. Amsterdam, Schiphol en Utrecht zijn binnen 5 autominuten te bereiken.

Indeling
Begane grond: Afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen, lift en trappenhuis.
Vierde verdieping: Entree, hal, keuken, eenvoudige badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Het toilet is voorzien van een fonteintje. Het appartement beschikt over een zonnige woonkamer. Mocht er behoefte zijn aan een tweede slaapkamer dan is de woonkamer weer op te delen in twee separate ruimten. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een prima maatvoering.

Goed om te weten
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegronden;
- Woonoppervlak ca. 57 m², inhoud ca. 147 m³ (conform NEN 2580);
- Aantrekkelijk startersappartement;
- Geen bovenburen;
- Rustige locatie;
- Vrij parkeren;
- Verwarming middels CV-blokverwarming met digitale warmtemeters;
- Warm water middels Daalderop 80l boiler;
- Elektrische installatie (6 groepen);
- Appartement grotendeels v.v. dubbele beglazing;
- Lichte laminaatvloer;
- VvE bijdrage; € 194,20 (inclusief € 42,- voorschot stookkosten);
- Oplevering en aanvaarding in overleg.

Details

Price
€ 135.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1960-1970
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
57m²
Volume
147m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Energy label
D
Hot water
Electric boiler owned
Heating
Block heating

Exterior areas

Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Location

[ { "address": "Engelandlaan 966", "zipCode": "2034 HR", "city": "Haarlem", "lat": 52.3587001, "lng": 4.643337 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?