Frankestraat 3 II A - Haarlem

Price   € 299.000 k.k.  

Sold

Description

Voor wie graag in het bruisende hart van Haarlem wil wonen is dit de perfecte plek! Op nog geen 200 meter afstand van de Grote Markt ligt dit in 2017 modern verbouwde 3-kamerappartement met een zonnig balkon en een heerlijk lichte living! Het appartement is hoogwaardig afgewerkt en beschikt over een fraai doorgelegde houten vloer en strak gestuukte wanden en plafonds. Niet alleen voor het eigen wooncomfort biedt deze plek een fijne woonomgeving, ook voor de verhuur leent dit appartement zich uitstekend.

Ligging
Het appartement ligt op een fantastische locatie, op de hoek van de Frankestraat en de Anegang, midden het centrum van Haarlem dus. Als je de deur uit loopt sta je nagenoeg direct te midden van alle leuke winkels, restaurants en culturele voorzieningen. Naast alle mogelijkheden die de stad te bieden heeft, ligt ook het openbaar vervoer binnen handbereik. Op 10 minuten loopafstand vindt je naast het busstation ook het Centraal Station van Haarlem met o.a. een directe treinverbinding naar Amsterdam, Alkmaar en Leiden. Vanaf de Gedempte Oude Gracht (3 min) zijn er goede busverbindingen richting Schiphol.
Indeling

Begane grond: Gedeelde afgesloten entree.
Tweede verdieping: Entree, ruime hal met een ruime en praktische bergkast v.v. aansluiting voor de wasmachine. Grenzend aan de hal vind je twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van een instap regendouche en een ruim wasmeubel. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte en is v.v. fonteintje De lichte woonkamer kijkt uit over de Anegang en beschikt over een geheel nieuw geplaatste open keuken v.v. alle gemakken. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het zonnige balkon dat op het gesitueerd is op het zuiden.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 69 m2;
- Balkon op het zuidwesten;
- Moderne badkamer (2017);
- Moderne keuken (2017);
- Geheel v.v. lamelparket vloeren;
- C.V. HR Combiketel Bosch 2013;
- Moderne elektrische installatie 7 groepen met aardlekschakelaars (2017);
- Voorzien van eigen gas-, elektra- en watermeter;
- Cultuur, restaurants en winkels binnen handbereik;
- Oplevering en aanvaarding in nader overleg, kan spoedig.

Details

Price
€ 299.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Portico house, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1905
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
69m²
Volume
246m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Bosch HR combiketel (2013, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In town center
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Floor plans

Location

[ { "address": "Frankestraat 3", "zipCode": "2011 HT", "city": "Haarlem", "lat": 52.3797978, "lng": 4.6358661 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?