Gedempte Oude Gracht 1 rood - Haarlem

Price   € 385.000 k.k.  

Archive

Description

Wonen midden in de historische binnenstad van Haarlem? Deze leuke bovenwoning (110m²) is verdeeld over 3 etages en beschikt over meerdere (slaap)kamers. De brede gepleisterde gevel beschikt op de woonverdieping over 3 raampartijen met prachtig gekleurde glas-in-lood ramen. Mede door de breedte maat, de plafondhoogte en de raampartijen beschikt de woonkamer over veel ruimte en daglicht toetreding. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken met eveneens een raampartij. De slaapkamers alsmede de badkamer zijn verdeeld over resp. de 2e- en 3e etage.

Ligging
De aangeboden woning ligt strategisch ten opzichte van de Grote Markt, de Grote Houtstraat, openbaar vervoer en de parkeergarage “de Raaks”.
Alle hotspots bevinden zich om de hoek; winkels, ateliers, eetcafés en restaurants, maar ook uitgaansgelegenheden en musea zoals Het Teylers, de Toneelschuur, de Stadsschouwburg en de Philharmonie bevinden zich op loopafstand. Het appartement ligt ook zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Den Haag. De bossen, de duinen en de stranden van Zandvoort en Bloemendaal zijn op fietsafstand gelegen.

Indeling
Begane grond: entree tot de woning, meterkast, trap naar de eerste etage.

1e etage: overloop met vaste kasten, ruime woonkamer, dichte keuken, toilet.

2e etage: overloop, slaapkamer voorzijde, badkamer voorzien van wastafel, douche, 2e toilet en wasmachine aansluiting, slaapkamer achterzijde.

3e etage: voorzolder met CV-opstelling, toegang tot de 3e slaapkamer.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 110m2, inhoud ca. 265m3 (conform de richtlijnen NEN 2580);
- Bouwjaar omstreeks 1610;
- Verwarming en warmwater middels Cv-ketel;
- Centraal gelegen in het centrum van Haarlem;
- Notaris keuze verkoper;
- Oplevering en aanvaarding in overleg.

Details

Price
€ 385.000 k.k.
Status
Archive
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1610
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
110m²
Volume
265m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
3

Energy

Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In town center

Floor plans

Location

[ { "address": "Gedempte Oude Gracht 1", "zipCode": "2011 GK", "city": "Haarlem", "lat": 52.38233, "lng": 4.6323 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?