Geweerstraat 26 - Haarlem

Price   € 250.000 k.k.  

Sold

Description

Ideaal gelegen goed onderhouden stadswoning met diepe tuin. Deze woning is in de afgelopen jaren op diverse punten verbouwd. Wel zo relaxed, want dat betekent dat je geen omkijken hebt naar groot onderhoud en direct het huis je eigen kan maken!

Ligging
In iets meer dan 5 minuten fiets je naar het altijd gezellige stadscentrum van Haarlem. En ook het Frederikspark, de Haarlemmerhout (waar regelmatig festivals zijn) en de winkelstraten zijn vlakbij. Je kunt vanaf hier letterlijk alle kanten op in de stad.

Heb je even geen zin in de drukte van het centrum? In de op het oosten gelegen achtertuin zit je heerlijk rustig en is het zonnig. De stad uit kan natuurlijk ook: met de auto ben je binnen 10 minuten op de snelweg richting Amsterdam, Utrecht en Alkmaar. Om de hoek stoppen meerdere bussen (o.a. een topverbinding naar Amsterdam) en in 10 minuten fiets je naar Haarlem station. Ook het strand van Bloemendaal aan Zee en de landgoederen Elswout en Koningshof liggen op fietsafstand van de woning.

Indeling
Entree, hal met meterkast. Woonkamer met doorloop naar de halfopen keuken en zicht op de diepe tuin op het oosten met vrijstaande stenen schuur. Knusse keuken v.v. losse apparatuur, vanuit de keuken heb je toegang tot de tuin en tot het toilet.
Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer aan de voorzijde met kastenwand, badkamer met ligbad/douche en wastafel, twee slaapkamers aan de achterzijde.
Tweede verdieping: Via een vlizotrap bereik je de verlichte bergvliering (nokhoogte: 1,25 meter), waarop je heel veel spullen kwijt kunt en waar de cv-installatie is geplaatst.

Wetenswaardigheden
- Check de plattegronden voor maten en indeling;
- Woonoppervlak: ca. 70 m2;
- Bouwjaar: 1903;
- Gelegen in de Leidsevaartbuurt: een gezellige wijk net buiten het centrum van Haarlem;
- Vrijwel geheel voorzien van dubbel glas;
- Voor en achtergevel v.v. grote dakkapellen (2012);
- HR cv-ketel (Nefit, 2012);
- Meterkast v.v. 5 groepen met aardlekschakelaar;
- Voorgevel gereinigd en opnieuw gevoegd;
- Tuin op het oosten (ca. 11 m diep);
- Praktische schuur met elektra;
- Parkeerruimte voor de deur;
- Diverse uitbouwmogelijkheden;
- Aanvaarding en oplevering in overleg.

Details

Price
€ 250.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1903
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
70m²
Plot surface
92m²
Volume
182m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
3

Energy

Isolation
Roof insulation, Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
HR Nefit (2012, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area
Garden
Backyard
Backyard
East, 48m², 400×1200cm
Shed
Free standing, stone

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Geweerstraat 26", "zipCode": "2014 JE", "city": "Haarlem", "lat": 52.3706629, "lng": 4.6169341 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?