Gierstraat 35 A - Haarlem

Price   € 1.450 p.m. ex.  

Rented

Description

Deze sfeervolle en luxueus afgewerkte bovenwoning ligt midden in het bruisende stadscentrum van Haarlem. Dit volledig nieuwgebouwde en moderne driekamerappartement (circa 77 m²) is gebouwd naar de karakteristieke bouwstroming van de binnenstad met haar fraaie gevels en detaillering in natuursteen en houtbewerking. Een volledig nieuw appartement met de charme van oudbouw.

Locatie
De Gierstraat geldt als een van de populaire winkelstraten van Haarlem en is onderdeel van de
‘7 Gouden straatjes’. Ooit heeft er zelfs een tram doorheen gereden, iets wat nu niet meer denkbaar is in Haarlem.
De Gierstraat ligt zeer gunstig ten opzichte van de Grote Markt, de Grote Houtstraat, openbaar vervoer en de parkeergarages “de Appelaar” en “de Raaks”.
Alle hotspots bevinden zich om de hoek; winkels, ateliers, eetcafés en restaurants, maar ook uitgaansgelegenheden en musea zoals Het Teylers, de Toneelschuur, de Stadsschouwburg en de Philharmonie bevinden zich op loopafstand. Het appartement ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol, Utrecht en Den Haag. De bossen, de duinen en de stranden van Zandvoort en Bloemendaal zijn op fietsafstand gelegen.

INDELING
Via een afgesloten poort met nieuw bestraatte en goed verlichte doorgang bereikt u de entree en trappenhuis. Uiteraard bevinden zich de brievenbussen en bellentableau aan de straatzijde bij de afgesloten poort.
Parterre: verzorgde entree en trappenhuis naar bovengelegen etages.

Eerste verdieping: entree appartement, hal met doorloop naar de ruime woonkamer aan de straatzijde. Deze ruimte is v.v. 4 raampartijen (allen te openen), een fraaie vloer die doorloopt naar de andere ruimten en een praktische bergruimte met CV opstelling, mechanische ventilatie en wasmachine aansluiting. De open moderne keuken is in hoekopstelling geplaatst en is van alle gemakken voorzien middels hoogwaardige apparatuur. De 2 slaapkamers zijn respectievelijk aan de poort- en achterzijde gesitueerd en beschikken over royaal daglicht middels te openen ramen. De moderne badkamer is v.v. een inloopdouche en wastafelmeubel, aparte toiletruimte met fonteintje.

ALGEMEEN:
- Huurprijs € 1.450,- per maand excl. G/W/L/Internet/ etc.
- Woonoppervlakte ca. 77 m²;
- Zeer sfeervolle en luxueuze bovenwoning;
- Moderne en luxe keuken;
- Moderne en luxe badkamer & sanitair;
- Volledig v.v. dubbele beglazing;
- Ramen v.v. raambekleding;
- Volledig nieuw gebouwd in 2019;
- Goed afsluitbare entree met intercom;
- Uitgebreide meterkast met databekabeling;
- Per direct te betrekken.

Details

Price
€ 1.450 p.m. ex.
Status
Rented
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
2019
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surface and volume

Living surface
77m²
Volume
197m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating

Exterior areas

Location
In town center

Floor plans

Location

[ { "address": "Gierstraat 35", "zipCode": "2011 GA", "city": "Haarlem", "lat": 52.3789041, "lng": 4.6321744 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?