Ierlandstraat 220 - Haarlem

Price   € 130.000 k.k.  

Sold

Description

Geniet elke dag van een mooi uitzicht over de hele stad.
Dit leuke, praktische en lichte appartement ligt op fietsafstand (5 minuten) van het gezellige centrum van Haarlem. Het appartement beschikt over een zonnig balkon op het zuiden, met een weids uitzicht en er is een prachtig recreatiegebied in de omgeving.

Ligging;
Het appartement ligt in het noordelijk deel van ‘Europawijk’. Op loop en fietsafstand zijn er vele voorzieningen, w.o. scholen (basis- en middelbare), winkelcentrum, diverse sportclubs, een ziekenhuis en diverse busverbindingen. Ook de uitvalswegen naar o.a. Amsterdam, Schiphol en Utrecht zijn binnen 5 autominuten te bereiken.

Indeling;
Begane grond: Afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen, lift en trappenhuis.
Achtste verdieping: Entree, hal , keuken met vaatwasser en voldoende kastruimte, toilet met fonteintje, zeer zonnige woonkamer (door grote raampartij en vrije ligging), slaapkamer, eenvoudige badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. De slaapkamer is licht en heeft een royale maatvoering. U kunt zowel via de slaapkamer als de woonkamer het balkon bereiken.

Goed om te weten;
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegronden;
- Woonoppervlak ca. 50 m², inhoud ca. 126 m³ (conform nen 2580);
- Aantrekkelijk startersappartement;
- Rustige locatie nabij het centrum;
- Vrij parkeren;
- Verwarming; CV-blokverwarming met digitale warmtemeters;
- Warm water middels gesloten geiser (2004);
- Elektrische installatie (2 groepen);
- Appartement gedeeltelijk v.v. dubbele beglazing;
- Lichte laminaatvloer;
- VvE bijdrage; € 209,50 (inclusief € 70,- voorschot c.v);
- Oplevering en aanvaarding in overleg.

Details

Price
€ 130.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Portico flat, Apartment
Bottom floor
8
Build type
Existing
Build year
1966
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
50m²
Volume
126m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Geyser owned
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area, Clear view
Balcony
Yes
Shed
Indoor

Garage

Floor plans

Location

[ { "address": "Ierlandstraat 220", "zipCode": "2034 LR", "city": "Haarlem", "lat": 52.3664691, "lng": 4.6481989 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?