Junoplantsoen 19 zw - Haarlem

Price   € 275.000 k.k.  

Sold

Description

Dit is niet zomaar een benedenwoning, dit is misschien wel het gezelligste appartement van de Planetenbuurt! Deze karakteristieke benedenwoning uit 1937 met superzonnige tuin en op fietsafstand van het station is vrijwel helemaal verbouwd. Wel zo relaxed, want dat betekent dat je er zó in kunt.

Wat dit huis zo bijzonder maakt? Het barst van het karakter en de authentieke details (woonkamer en suite, glas-in-loodramen, originele paneeldeuren). En dat zie je niet alleen, dat vóel je: zodra je hier over de drempel stapt, voel je je thuis. Ook fijn: dankzij het en suite-stel heb je in de eetkamer heel veel privacy.

De locatie is al net zo briljant. De wijk is ruim en groen van opzet met voldoende parkeergelegenheid en diverse voorzieningen binnen handbereik. Wanneer u de straat uitloopt wandelt u zo het Zaanenpark in. Ook diverse winkels, scholen en sportaccommodaties zoals het zwembad “De Planeet” zijn in de nabije omgeving van de woning te vinden. Zo is er op loopafstand van de woning een heel divers winkelaanbod en bent u met 10 minuten fietsen al in het centrum van Haarlem met diverse restaurants, winkels en musea. Zoekt u liever de natuur op? Op fietsafstand zijn ook het strand en de Kennemerduinen gelegen, waar het heerlijk fietsen en wandelen is.

Maar nog beter is de natuur in je eigen achtertuin. In de op het zuidwesten gelegen royale achtertuin zit je heerlijk en is het tot in de avond zonnig. Ook fijn dat er een goed terras is om met vrienden of familie te bbq’en. Daarnaast beschikt de tuin over een afgesloten achterom en schuur voor fiets en tuinspullen.


Indeling
Entree, hal met meterkast en toegang tot de badkamer v.v. bad/douche, wastafel en toilet. Woonkamer en suite v.v. open haard en originele paneeldeuren, eetkamer v.v. vaste kast en openslaande deuren naar de achtertuin. Dichte moderne keuken v.v. 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven en koelkast en biedt tevens toegang tot de achtertuin. Vanuit de eetkamer toegang tot de aangrenzende slaapkamer v.v. kast en deur naar de zonnige achtertuin.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij u naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 59 m2, inhoud ca. 159 m3 (conform de richtlijnen NEN 2580);
- Bouwjaar 1937;
- Verwarming en warmwater middels C.V. ketel Bosch;
- Groepenkast v.v. 6 groepen;
- Gedeeltelijk v.v. dubbel glas;
- Achtertuin op zuidwesten v.v. achterom;
- Moderne keuken en badkamer;
- Oplevering in overleg.

Details

Price
€ 275.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment
Bottom floor
Build type
Existing
Build year
1937
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
59m²
Volume
159m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Bosch (Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area, Clear view
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
Southwest, 81m², 628×1296cm
Shed
Free standing, wood

Garage

Video

Floor plans

Location

[ { "address": "Junoplantsoen 19", "zipCode": "2024 RL", "city": "Haarlem", "lat": 52.4031259, "lng": 4.6374334 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?