Lambrecht van Dalelaan 62 - Haarlem

Price   € 500.000 k.k.  

Sold

Description

Deze jaren dertig woning beschikt over karakteristieke details zoals glas-in-loodramen, kamer en suite met originele en suite deuren en een erker aan de voorzijde. Een woning die veel ruimte biedt en beschikt over een achtertuin met een achterom. De woning dient geheel gemoderniseerd te worden.

Ligging
De woning is gelegen in het zeer geliefde Ramplaankwartier. Door de gunstige ligging en de vele groenvoorzieningen is de wijk ideaal voor gezinnen. Het Ramplaankwartier ligt aan de westkant van Haarlem en grenst direct aan diverse landgoederen zoals landgoed Elswout en het Koningshof. Ook de gezellige Haarlemse binnenstad is op nog geen 10 minuten fietsen. De woning heeft een gunstige ligging t.o.v. winkels, scholen, uitvalswegen, strand en duinen.

Indeling
Begane grond: Entree, ruime hal met granito vloer en glas in lood tochtdeuren, gang met bergkast en toilet. Dichte eenvoudige keuken met deur naar de achtertuin. Woonkamer aan de voorzijde voorzien van erker, de en suite eetkamer met originele en suite beschikt over openslaande deuren naar de achtertuin.
1e verdieping: overloop, slaapkamer voorzijde met vaste kast, slaapkamer achterzijde met vaste kast en openslaande deuren naar het balkon. Zijkamer aan de voorzijde. De badkamer bevindt zich aan de achterzijde en beschikt over een douche en wastafel.
2e verdieping: zolderruimte met dakkapel aan voorzijde, deze verdieping biedt ruimte voor twee aparte slaapkamers.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 116 m², inhoud ca. 306 m³ (conform NEN 2580);
- Perceeloppervlak 118 m²;
- Bouwjaar 1938;
- Woning dient geheel gemoderniseerd te worden;
- Achtertuin ca. 7,5 m diep, op het oosten, met achterom;
- In de nabijheid van diverse scholen en sportvoorzieningen;
- Levering en aanvaarding in nader overleg, kan spoedig;
- Notaris ter keuze verkoper.

Details

Price
€ 500.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Corner house
Build type
Existing
Build year
1938
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Fair

Surface and volume

Living surface
116m²
Plot surface
118m²
Volume
306m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
4
Floors
3

Energy

Isolation
no_isolation
Hot water
Geyser owned

Exterior areas

Location
In residental area
Garden
Backyard, Frontyard
Backyard
East, 38m², 500×750cm
Shed
Free standing, stone

Garage

Video

Floor plans

Location

[ { "address": "Lambrecht van Dalelaan 62", "zipCode": "2015 EV", "city": "Haarlem", "lat": 52.3838855, "lng": 4.6072362 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?