Lommerlustlaan 1 - Haarlem

Price   € 1.450 p.m. ex.  

Rented

Description

Wel de lusten maar niet de lasten!

Op slechts enkele minuten lopen van het Haarlemse stadsbos ‘Haarlemmerhout’ en de historische binnenstad ligt in een rustige omgeving dit 2-kamer appartement. Dit fraai afgewerkte appartement beschikt over een gietvloer, moderne keuken met RVS keukenblad en diverse inbouwapparatuur, een moderne badkamer v.v. een ruime inloopdouche en wastafel en een berging met aansluiting voor de wasmachine. Daarnaast is er tevens een separate berging aanwezig in het souterrain van het complex. Een aangename toevoeging is dat dit appartement geheel voorzien is van vloerverwarming. Een top appartement dus op een toplocatie in Haarlem!

Ligging
Het in 2009 gebouwde complex, gelegen op het voormalig ziekenhuisterrein “De Mariastichting”, is ruim en groen van opzet en is gelegen op een bijzondere locatie tussen het Spaarne en De Haarlemmerhout. Vanuit de Lommerlustlaan bent u binnen 10 minuten lopen in het sfeervolle centrum van Haarlem en binnen 25 fietsminuten bereikt u het strand. Met 10 autominuten bereikt u de A9 richting Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Alkmaar. U heeft vrijwel alles binnen handbereik maar toch woont u rustig tussen een prachtige rivier en een heerlijk park.

Indeling
Souterrain: separate berging behorende bij het appartement.

Parterre: afgesloten entree met bellentableau, lift en trappenhuis.

Appartement: ruim opgezette hal met toegang tot de moderne badkamer v.v. wastafel en inloopdouche, separaat toilet met fontein en ruime berging met wasmachine aansluiting. Vanuit de hal komt u de lichte woonkamer binnen met openslaande deuren naar de gemeenschappelijke binnentuin, moderne open keuken v.v. RVS aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur en tevens een ruime bergkast. De slaapkamer aan de achterzijde van het appartement is vanuit de hal te bereiken en tevens v.v. openslaande deuren naar de binnentuin.

Wetenswaardigheden
- Voor indeling en maten verwijzen wij naar de plattegrond;
- Woonoppervlak ca. 76 m2 (conform NEN 2580);
- Verwarming en warmwater via warmtepompsysteem;
- Geheel v.v. vloerverwarming;
- Geheel v.v. dubbel glas;
- Eigen berging in de onderbouw;
- Roken in het gehuurde is niet toegestaan;
- Huurprijs € 1.450,- per maand;
- Huurprijs is exclusief G/W/L/Internet etc;
- Huurperiode is maximaal 24 maanden;

Details

Price
€ 1.450 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
Status
Rented
Acceptance
directly

Build

Apartment type
Walk-up flat, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
2009
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
76m²
Volume
201m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Elevator

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central supply

Exterior areas

Shed
Indoor

Floor plans

Location

[ { "address": "Lommerlustlaan 1", "zipCode": "2012 BZ", "city": "Haarlem", "lat": 52.3703668, "lng": 4.6344532 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Sundial

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?